Skocz do zawartości

Rdzewiejące Drzwi Kierowcy / sedan = touring?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, po pierwsze czy wam też rdzewieją drzwi kierowcy w e36 na dolnym rancie bliżej przedniego koła????

Widze że inne beemki też tam coś mają jak chodze po mieście

I druga ważna sprawa, czy drzwi kierowcy od sedana anglika pasują do touringa?? potrzebuje tylko "blachy", łudze sie ze reszte da sie przełożyć.

Strasznie to ognisko rdzy wygląda..... ma z 2 cm albo 3

BMW => jedyna słuszna marka
Opublikowano
U mnie też ruda wyłazi. Jak na tą klasę auta to zabezpieczenie antykorozyjne lipne. Auta z segmentu niższego mniej rdzewieją niż e- 36. To niestety jest kicha
Opublikowano
kamkam-mam ten sam problem tylko w e46 drzwi kierowcy i prawe pasażera tylne lakiernik dał od razu diagnoze zapchane kanaliki odparowujące na dole drzwi :( cholerka że tak fajne auto z tej klasy ma taki problem w moim poprzednim VW golfie czegoś takiego nie było. Po zimie wysypała się ruda jak wściekła teraz jest robota i to na biegu jak powiedział lakiernik bo potem to będzie gorzej. Się malowanko szykuje i dwa do trzech dni bez auta. :(
Opublikowano
a to numer ja mam e36 sedan z 90 roku listopad produkcja w monachium i ani grama rdzy oprocz pasa tylnego ktory mial slad bo byl robiony ale jak trafila w moje rece to przespawalem caly pas i jest ok ale drzwi czyste bez rdzy pozatym trzeba sie zastanowic auta maja swoje lata odpryski od kamyczkow sol na drodze moze trzeba bardziej dbac o samochod co prawda ja mam obsesje i myje raz w tygodniu miniumum i co miesiac wosk a w zimie stoi w garazu :)

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D

Opublikowano

Nie do pomyślenia Panowie, żeby w beemce takie rzeczy sie działy no !

Trzeba bedzie faktycznie jakiś weekend poswiecić i sie zabrać za to,

bo widze że przez zime sie rozprzestrzenia jak wirus jakis :(

A żeby było śmieszniej latem mi sie srocze guano wżarło w lakier :/

I teraz mam maske do malowania, kawałek dachu no i drzwi nieszczęsne.

Podsumowując, beemki to dobre auta ale nic sie nie ulęknie przed sroczym guanem :)

BMW => jedyna słuszna marka
Opublikowano
karcher daje im rade dobra rzecz a w dyngusa podlaczasz krzeslo do ogrodka i niech sasiedzi czuja respect przed wariatem :)

W związku ze złym stanem zdrowia nie prowadze już napraw BMW !!!!

A i od forum zacząłem leczenie :D