Skocz do zawartości

bicie kierownicy 750 e32

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszyskich klubowiczow mam problem z beją bije przy hamowaniu wrazenie rozpadajacego sie auto zwlaszcza prawa strona model 750 e 32 co robic pomocy!!! :(
Opublikowano
Jeżeli masz bicia przy hamowaniu to najprawdopodobniej masz pokrzywione lub zacienkie tarcze hamulcowe. Sprawdź grubość tarcz hamulcowych.
Opublikowano
  • Autor
Jeżeli masz bicia przy hamowaniu to najprawdopodobniej masz pokrzywione lub zacienkie tarcze hamulcowe. Sprawdź grubość tarcz hamulcowych.

spoko ale tarcze sa nowe przod i tyl to odpada inne pomysly co to moze byc :(

Opublikowano

1. jesli z duzych predkosci i na dodatek miedzy 90-120 ci tez szarpie to spadl ciezar z felgi

2. zmieniales felgi?

jesli pare tematow o tym ostatnio

Opublikowano

Witaj. miałem taki sam przypadek w mojej 750 i okazało sie że jest to zawieszka do roboty , pare stilinbloków wymieniłem i teraz kulam spox. Ta dolegliwość jest opisana pore postów dalej , zobacz starsze tematy ,

Pozdrawiam KANAP

Opublikowano
  • Autor
Witaj. miałem taki sam przypadek w mojej 750 i okazało sie że jest to zawieszka do roboty , pare stilinbloków wymieniłem i teraz kulam spox. Ta dolegliwość jest opisana pore postów dalej , zobacz starsze tematy ,

Pozdrawiam KANAP

spoko ale zawiecho mam zrobione,kola proste i wywazone a mniejwiecej kiedy byl poruszany ten temat pozdraiam

Opublikowano
Ja mam to samo w swojej e32.Przy predkosci okolo 80 km,przy innej nie zaczyna mi telepac przawa strone i tarcze mam dobre.nie wiem co to moze byc
Opublikowano
  • Autor
Ja mam to samo w swojej e32.Przy predkosci okolo 80 km,przy innej nie zaczyna mi telepac przawa strone i tarcze mam dobre.nie wiem co to moze byc

witaj dokladnie prawa strona ale chyba juz doszlem w poniedzialek bede dzialal to napisze czy to bylo to bo tez mam tarcze nowe kola proste nowe opony i ukl kierowniczy nowy

Opublikowano

Witam,

Rafał jak możesz to napisz co było bo mam taki sam problem i nie wiem za co mam się chwycić.

pzdr Olek

Opublikowano
  • Autor
Witam,

Rafał jak możesz to napisz co było bo mam taki sam problem i nie wiem za co mam się chwycić.

pzdr Olek

witam juz ci pisze przyczyna bylo co jest dlamnie dziwne krzewa tercza hamulcowa lewa mimo to ze sa nowe ale podtoczylem i problem ustal

Opublikowano

Cześć,

dzięki muszę to też zrobić ,bo tak sie nie da jeźdźić.

pzdr Olek

Opublikowano

Witam wszystkich,

przetoczyłem tarcze i jest super,zero drgań.

pzdr Olek

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
Witam wszystkich,

przetoczyłem tarcze i jest super,zero drgań.

pzdr Olek

WITAM CZYLI POMOGLO MOJA DIAGNOZA I WSKAZOWKI BYLY WLASCIWE