Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszyskich klubowiczow mam problem z beją bije przy hamowaniu wrazenie rozpadajacego sie auto zwlaszcza prawa strona model 750 e 32 co robic pomocy!!! :(
Opublikowano
Jeżeli masz bicia przy hamowaniu to najprawdopodobniej masz pokrzywione lub zacienkie tarcze hamulcowe. Sprawdź grubość tarcz hamulcowych.

spoko ale tarcze sa nowe przod i tyl to odpada inne pomysly co to moze byc :(

Opublikowano
Witaj. miałem taki sam przypadek w mojej 750 i okazało sie że jest to zawieszka do roboty , pare stilinbloków wymieniłem i teraz kulam spox. Ta dolegliwość jest opisana pore postów dalej , zobacz starsze tematy ,

Pozdrawiam KANAP

spoko ale zawiecho mam zrobione,kola proste i wywazone a mniejwiecej kiedy byl poruszany ten temat pozdraiam

Opublikowano
Ja mam to samo w swojej e32.Przy predkosci okolo 80 km,przy innej nie zaczyna mi telepac przawa strone i tarcze mam dobre.nie wiem co to moze byc

witaj dokladnie prawa strona ale chyba juz doszlem w poniedzialek bede dzialal to napisze czy to bylo to bo tez mam tarcze nowe kola proste nowe opony i ukl kierowniczy nowy

Opublikowano

Witam,

Rafał jak możesz to napisz co było bo mam taki sam problem i nie wiem za co mam się chwycić.

pzdr Olek

Opublikowano
Witam,

Rafał jak możesz to napisz co było bo mam taki sam problem i nie wiem za co mam się chwycić.

pzdr Olek

witam juz ci pisze przyczyna bylo co jest dlamnie dziwne krzewa tercza hamulcowa lewa mimo to ze sa nowe ale podtoczylem i problem ustal

• 3 tygodnie później...