Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
od 91 ABS byl standardem we wszystkich BMW

jakby to powiedzieć guzik prawda ja mam e36 z 91-bez absu(fabrycznie)ale wcale mnie to nie boli

na forum jest kilka osób co nie mają ABS w e36 fabrycznie

między innymi miałem na myśli Ciebie Lego :D

Co do e39 to widziałem parę sztuk nawet za 22tyś więc 26 to nei jest już taka dolna granica ale napewno wybór wśród dobrych egzęplarzy za tą kwotę jest ograniczony. Diesla w tej cenie to zapomnij, jest jakieś 20-30% droższy

Tylko BMW jest ważne...

http://ot.mklub.net - Ciemna strona wpływu BMW na umysł człowieka :-]

Opublikowano
no tak :D zapomniałem o krasnalach :D pewnie dlatego,że dla mnie BMW się kończy na serii 7 :P :D

chyba zaczyna na serii 7 :lol: :lol:

No ładnie Frank jak można zapomnieć o najbardziej popularnych modelach :duh: :wink:

Tylko BMW jest ważne...

Opublikowano

Co do e39 to widziałem parę sztuk nawet za 22tyś więc 26 to nei jest już taka dolna granica ale napewno wybór wśród dobrych egzęplarzy za tą kwotę jest ograniczony. Diesla w tej cenie to zapomnij, jest jakieś 20-30% droższy

Nastepny bedzie diesel :) e38 lub e39 nie chce przerabiac auta na gaz lepiej zeby jezdziło na tym na co było zaprojektowane

Opublikowano
no tak :D zapomniałem o krasnalach :D pewnie dlatego,że dla mnie BMW się kończy na serii 7 :P :D

No ładnie Frank jak można zapomnieć o najbardziej popularnych modelach :duh: :wink:

Ja też lubie duze wozy ale nie stać mnie narazie na e38 lub e39 więc wybrałem e36 bo podoba mi sie z wyglądu,natomiast e32,e34 to nie moj styl choć często trafiają sie piękne okazy :)

Opublikowano
od 91 ABS byl standardem we wszystkich BMW

a nie prawda bo w e36 ze słabszymi silnikami nei był standardem, na forum jest kilka osób co nie mają ABS w e36 fabrycznie, bodajże e34 z silnikiem 2.0 też ABS miało tylko w obcji, też na forum jest kilku kolegów którzy ABS'u nie mają w e34 M50b20

Zgadza się - E34 524td i 520 M20 (nie jestem pewnen jak z M50) nie miały w standardzie ABS

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano

Zgadza się - E34 524td i 520 M20 (nie jestem pewnen jak z M50) nie miały w standardzie ABS

Pamiętam że jakiś czas temu dyskutowałem sobie z kimś z forum (już nie pamiętam kto to :oops: ) na temat właśnie ABSu, otuż posiada on e34 2.0 z 1994r (chyba, napewno jakiś "świeższy" rocznik) i nie ma ABS'u pamiętam ż eto mnie trochę zdziwiło. Ale co do rocznika '91 to M50b20 nie miały ABS'u w standardzie na 100% tego już sie wywiedziałem w organizacji do tego powołanej :lol:

Tylko BMW jest ważne...

Opublikowano

nie nie Kiokio - zaczyna na serii 8 :lol: odliczałem w dół :D

//M-ki są fajne ale jak bede miał nadwyzki kosmicznej kasy to i tak kupie ALPINE B12 albo B7 E65 , a Żonie 850CSi ,żeby miała czym jezdzic na zakupy i po piwko dla mnie :D :P buahahah

z tym 91 to wypaliłem, bo kiedys w jakims katalogu - chyba samochody swiata 1992 wypatrzyłem, i na koncu, w tych tabelach przy pozycji ABS dla BMW był komplet, az mnie to zdziwiło, sam widziałem M50B20 E34 '92 bez ABS ale myslałem,że to na zamowienie taka wersja - nie upieram sie koledzy- skoro tak mowicie, to tak jest

pozdro i chłodnego piwka dla wszystkich bo strasznie dzis duszno i gorąco:)