Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Czy w silniku M47N 2.0D jest separator oleju (odma olejowa) bo ja w miejscu gdzie powinien byc ten filtr sznurkowy nie mam nic tylko takie kanaly nie wiem czy zostal juz w tym silniku wycofany czy go ktos poprostu wyrzucil .Prosze o pomoc
Opublikowano

no raczej jest...W miejsce sznurkowego masz kanaly...czyli fizycznie odma jako obudowa plus filtr istnieje bo widzisz obudowe ale nie masz filtra w srodku tak ???

moze i byc ze ktos kombinowal, czesto w innych markach odma to tylko kawal weza gumowego i nie ma dodatkowej filtracji

Opublikowano
no raczej jest...W miejsce sznurkowego masz kanaly...czyli fizycznie odma jako obudowa plus filtr istnieje bo widzisz obudowe ale nie masz filtra w srodku tak ???

moze i byc ze ktos kombinowal, czesto w innych markach odma to tylko kawal weza gumowego i nie ma dodatkowej filtracji

Podłączę się pod temat. Z tego co wyczytałem na forum wiem, że w 320d po lifcie odma jest inaczej skonstruowana. Czy ktoś wie czy te odmy bez tego filterka sznurkowego, też trzeba wymieniać. Jak tak to co jaki przebieg.

pozdrawiam

Damy radę !!!!!!!!!!!!!!!!