Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Panowie podpowiedzcie co mogło sie stać. Kilka dni temu probowałem zamkńąć autko i okazuje sie że nie działa centralny. Było juz ciemno więc pomyślałem że może bezpiecznik więc zerknę jutro. Okazało się że wszystkie bezpieczniki są ok. Nie dziala nadal centralny , szyby i szyber. Czy jest jakiś przekażnik odpowiadający temu???

dodam że chodzi o E 36 325 M50.

Z gory dzieki

Ten, kto sie pyta jest głupcem przez pięć minut,

ten kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Panowie nikt nic nie wie na ten temat. pomocy :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:

Ten, kto sie pyta jest głupcem przez pięć minut,

ten kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
witam. byc moze to samo co dzieje sie w e46, padaja przekazniki w module cantralnego. na taj samej plytce sa przekazniki od centralnego, szyb oraz szyberdachu jesli takowy masz. Dziwne jednak ze wszystko naraz padlo. U mnie centralny zamykal sie zawsze a nie chcial otwierac. Wymienilem przekazniki i jest wszystko ok. W gotowych tematach tutaj na forum jest opis z fotkami. dobra lutownica - odsysacz i jakies max 2 godziny. Ale nie daje gwarancji ze to to... poniewaz do poszczegolnych elementow tj. szyby / centalny / szyberdach...jest osobny przekaznik...moze styku nie ma przy wtyczce do modulu?
Opublikowano
No moduł musisz wyciągnąć,jest za modułem ABS po prawej stronie pod schowkiem.Musisz go oglądnąć. Sprawdź na początek czy mu zasilanie dochodzi,ale to już mierzyć musisz na rozkręconym.
"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
No moduł musisz wyciągnąć,jest za modułem ABS po prawej stronie pod schowkiem.Musisz go oglądnąć. Sprawdź na początek czy mu zasilanie dochodzi,ale to już mierzyć musisz na rozkręconym.

A jak nie będziesz miał tej, to będziesz miał tą skrzyneczkę czarną do której idzie wtyczka żółta, zielona i ta duża czarna.

http://img5.imageshack.us/img5/4863/pict0494j.th.jpg