Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam wszystkich,gdzie znajde w mojej e39 528 kod koloru lakieru,sprawdzalem pod maska ale bez efektu.Dzieki z gory za odpowiedzi. :cool2:
m3GreenHell
Opublikowano
Naklejka powinna być właśnie pod maską na prawym kielichu amortyzatora.
Gdy się urodziłem płakałem a wszyscy się śmiali, umierając ja będę się śmiać a wszyscy będą płakać.
Opublikowano
W mojej buni jest na masce z lewej strony i obok kielicha na błotniku z prawej strony trzy cyfrowy numer.
Opublikowano
jezeli nie masz na kielichu prawym patrzac od str pasarzera ze sr autka to moze na wzmocnieniu przednim jak nie ma to podaj dokladny rok poj itd i jaki kolor jest srebrny czy czarny i postaram sie znalesc ci nr pozdrawiam
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
Hej po swietach,znalazlem tabliczke z kolorem tyle ze jest na niej kilka numerow i nie wiem ktory jest od koloru.Kolor to biarritz blau metallic a numery ktore sa na tej tabliczce to; 286s1, 363/5, 2 122 583,prosze o wskazanie codu lakieru.Dzieki.A jezeli ktos ma mozliwosc sprawdzic mi kolor po roku to mam 528i 98r niebieski metalik.
m3GreenHell