Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cześć,

jeżdzę również fokus'em 90 KM i naprawdę kilka razy tzrba się zastanowić aby zacząć wyprzedzać

jak wsiadam do buńki rozgrzany silnik skrzynia w tryb S i zaczyna się całkiem inna jazda, sądzę że za niedługą chwilę dojdziesz do takiego samego wniosku

P.S. nie powiem miałem szczęście z moim E34, kupiony od znajomego z niemiec

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

z tej ceny urwałem 600zł bo tak za bardzo nie bylo sie do czego czepiac

kolo dodał jeszcze 5 orygnalnych alusow czyli w sumie mam 9 takich samych alufelg

radio jest, opony dobre

jedyne co to musze jechac do pompiarza bo troche ciezka na cieplo pali ale slyszalem ze to typowa usterka no i filtr kabinowy wymienic

no z wyprzedzaniem moze bajki nie ma ale spokojnie daje radewczesniej jezdzilem golfem 75km wiec przyzwyczajony jestem :D

moze golf sprawial wrazenie żwawszego ale to chyba spowodowane bylo zupelnie innymi 'odczuciami' predkości hehe

no a chrzciny takie urządzilem ze sie nigdy chyba nie popsuje :D

Opublikowano
jezdzilem golfem

:D

Samochód masz ładny, ale ten Golf co go sprzedałeś był dużo bezpieczniejszy od E36. Zobacz sobie wyniki crash-testów, E36 jest najgorsze pod tym względem w swojej klasie i to nawet wśród samochodów ze swojej epoki. :? Druga rzecz jaka mnie odwiodła dawniej od kupna E36 to te plastiki z tyłu przednich foteli. Jak się siedzi z to gniotą w nogi pasażerów z tyłu a i nie ma gdzie stóp wsunąć pod te fotele. Ale niewątpliwie miejsce za kierownicą jest super, bardzo fajna deska rozdzielcza :cool2: