Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam Pilnie potrzebuje przgub zewnętrzny prawy do e36 coupe 318is miałem okazje kupic używany ale nie wiedzieli jak go ściągnąć z półosi Wiecie gdzie można dostać taki przegub sam bez półosi używany w dobrym stanie? Albo gdzie w internecie znależć taki nowy? A może wiecie jak coś takiego ściągnąć z półosi? Za informacje dziękuje
Opublikowano
mam 2 całe pół ośki od 1.8 może będą pasować tanio ci sprzedam całość stan niemal że idealny ps kiedyś z kumplem kupiliśmy całe zawieszenie tylnie od e36 okazyjnie z dyfrem także mam troche gratów i żeby ktoś nie napisał że zjeździłem i dziadostwo mam jak coś pisz na priv wyśle foty
przedni napęd jest dla dziewczyn...
Opublikowano
Witam Pilnie potrzebuje przgub zewnętrzny prawy do e36 coupe 318is miałem okazje kupic używany ale nie wiedzieli jak go ściągnąć z półosi Wiecie gdzie można dostać taki przegub sam bez półosi używany w dobrym stanie? Albo gdzie w internecie znależć taki nowy? A może wiecie jak coś takiego ściągnąć z półosi? Za informacje dziękuje

Zadzwoń do gościa z tej aukcji:http://www.allegro.pl/item560005982_przegub_zewnetrzny_do_bmw_e46_wawa.html

Ja u niego robiłem przód (z racji napedu 4x4) i jestem bardzo zadowolony. On ma mnóstwo przegubów..i to nowych w całkiem rozsadnych cenach... do starszych aut..