Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

W związku z tym ze często jestem w poznaniu, a chce przygotować autko na okres letni, potrzebuje godny polecenia zakład który ogarnie zawieche i DTC w E65. W sumie nic mi nie wali i nie stuka, ale chce to sprawdzić i ewentualnie co trzeba to wymienić. A może jest firma w poznaniu taka co zrobi mi całkowity przegląd i nie kasuje jak ASO, a i znają się lepiej. Pozdrawiam

WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano
Na Strzeszyńskiej podobno jest, ale na moje to proszenie się o wydatki, jak komp nic nie sygnalizuje to bym to olał i do tego nic nie stuka
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Czy ja wiem, u mnie też nic nie stuka, ale z przyzwyczajenia zawsze jak jestem w serwisie to prosze o weryfikacje stanu zawieszenia.

Nic nie znajdowali wcześniej, pare dni temu znaleźli uszkodzoną tuleje wahliwą. Już dostałem nową, tak że montaż i po problemie. Jeżdżąc i czekając na problemy czy błędy, jeździłbym uszkodzonym autem, więc jak najbardziej jestem za weryfikacją jego stanu w miarę częstą.

E65 to 2 tonowy kolos, na naszych drogach zawiecha siada bardzo szybko, więc tym bardziej warto się tym na wiosne interesować i nie dziwi mnie kompletnie podejście bociana :)

Opublikowano
Witam

W związku z tym ze często jestem w poznaniu, a chce przygotować autko na okres letni, potrzebuje godny polecenia zakład który ogarnie zawieche i DTC w E65. W sumie nic mi nie wali i nie stuka, ale chce to sprawdzić i ewentualnie co trzeba to wymienić. A może jest firma w poznaniu taka co zrobi mi całkowity przegląd i nie kasuje jak ASO, a i znają się lepiej. Pozdrawiam

ja polecam niezmiennie osso frąckowiak na rumuńskiej (przy stadionie Lecha) - najstarszy w Polsce zakład obsługujący BMW (kiedys byli 1 aso w Polsce)

Jedz do p.Wojtka a potem na kanał do P.Czesia :) - ogólnie fachowcy wysokiej klasy i mozna robic na czesciach powierzonych.Polecam -od lat serwisuje tam betki.Specjalizacja bmw i land rover choc inne autka tez robią

polecam

Opublikowano

Dziękuje za odpowiedzi, panowie a możecie podać numery telefonów co żeby zadzwonić się umówić? Nie jestem z Pyrlandi ;]

P.S

W swoich 7emkach zawsze po zimie robię przegląd, nie stuka, ale wystarczy że jeden wahacz ma luzik i idzie dalej, amorki, gumeczki, pipeczki itd ;) Tym bardziej że zrobiłem 20tys po naszych zajefajnych drogach na 18tkach, a teraz na lato idą buty 19. Lepiej teraz wydać parę złotych, niż potem cały worek. Pozdrowionka

WW.NAVIBOCIAN.PL
Opublikowano
Dziękuje za odpowiedzi, panowie a możecie podać numery telefonów co żeby zadzwonić się umówić? Nie jestem z Pyrlandi ;]

P.S

W swoich 7emkach zawsze po zimie robię przegląd, nie stuka, ale wystarczy że jeden wahacz ma luzik i idzie dalej, amorki, gumeczki, pipeczki itd ;) Tym bardziej że zrobiłem 20tys po naszych zajefajnych drogach na 18tkach, a teraz na lato idą buty 19. Lepiej teraz wydać parę złotych, niż potem cały worek. Pozdrowionka

ale jesteś leń :) , google Twoim przyjacielem

http://www.osso.melcom.pl/

mam tez zadzwonic? czy juz sam wystukasz :)

Opublikowano

Hejka

Sorki nie pomyślałem, nie do końca też byłem pewien czy tak się nazywa firma. Dam rade i się umówię z panami ;) Pozdro

WW.NAVIBOCIAN.PL