Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kolegów mam problemik do czego ( od czego jest moduł MOST). w mojej e60 jest czysto tylko w tym module jest błąd który powraca zaraz po usunieciu. Przy uruchamianiu mam komunikat service a na navi "SERIVE DUE"

Poniżej screeny zdisa z tym błedem. Bład ten ma cos wspólnego z programowaniem SSS bo podczas próby połącznia sie z SSS v28 pokazł mi sie bład dokłądnie ten co na screene nr 2. I nie mogłem niczego programwac oprócz car &key :( Włąsnie scigam SSS v32 ale cos czuje że bedzie ten sam bład tylko z czego on wynika ??

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img9.imageshack.us/img9/2095/12936006.jpg

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img410.imageshack.us/img410/1885/43324003.jpg

Kolejna sprawa czy nikt nie ma rady na ciagłę przerywania radia ?? TP i RDS wyłaczony a ono co chwile sie wyłacza tak jakby szukało czego po chwilki około 2-3 sekundy dalej gra i tak w kólko. Na wyswietlaczu jest literka T na dole ale nie znalazłem opcji żeby to wyłaczyc czy cos w tym stylu :(

NAPRAWA STEROWNIKÓW ABS BOSCH-a

Promocja dla klubowiczów 200zł :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano

to jest "Media Oriented System Transport"

w TISie dokument nr. 61 02 03 015

tak mi krzysztofp niedawno podeslał bo na wydruku z GT1 miałem ten sam błąd, niestety mam za starego tisa ;( /2006/ wiec nie wiem co to jest /jak masz nowszego to wklej/ :)

po skasowaniu tego błędu, tydzień później się nie pojawił.

Opublikowano

MOST to "Media Oriented System Transport" - sciagnij sobie TISa i poczytaj - na pewno jest to tam opisane. Ja w swoim TISie o tym mam.

Bardzo mozliwe, ze to wlasnie ma cos wspolnego z tym radiem...

:cry:

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
U mnie ten bład jest stały kasuje za minute odczytuje i jest spowrotem :(. Niestety tisa tez mam jakiegos sterego. Musze zassac cos nowszego :)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Dzis nagrałem sobie cd z muzyka odczytało w napedzie CD i DVD ale jest zjawisko podobne jak w radiu czyli przerywanie choc w przypadku CD i DVD jest to powiedzmy na pocztku czytania CD i pózniej ustaje. Zaczyna mie to wkurzac :(

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa

Opublikowano
Hej, nie wiem czy przypadkiem nie będziesz musiał wymienić CCC, najlpeiej podjedz do ASO i pogadaj z jakimś mądrym elektronikiem i powiedz mu otym i zapytaj czy to przez CCC. Wiem że CCC lobią padać w e60.
Opublikowano
zassałem TIS 06/2006 i niestety nie moge odnaleśc info na temat mojego problemu. Czy może mnie ktos ponawigowac :) a w dodatku chyba na mvare nie da sie kopiowac tekstu w celu tłumaczenia w translatorze np.)

gg 2921736

602 888 262

LUBESLKIE okolice Łukowa