Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie wiem czy piszesz o zewnetrznych , czy wewnetrznych czy o tych i o tych. Ja zalozylem raz jakies teknoroty to po kilku miesiacach wysadly, zakupilem Meyle auto juz 2 lata na nich lata i nie wykazuje usterek. Bierz tylko wzmocnione ( Ja zrobilem komplet bo za samo zdjecie wachaczy koszt wynosil tyle co za czesci, wiec jakby byla potrzeba za miesiac wyniemiac kolejne bo od nowych wysiadly stare szybciej to bez sensu pl;acici 2 razy za demontarz) Jak masz kase to wymieni tuleje i sworznie
Opublikowano
Polecam Lemforder. Takie idą na pierwszy montaż. Na allegro znajdziesz za 65 zł za sztukę. Lub Meyle HD - wzmacniane.

Ja raczej bym Lemfordera nie brał-miałem tuleje Lemfordera z allegro i z oryginałem to to wiele wspólnego nie miało (bardzo szybko się rozlatywały). Sworznie kupiłem wszystkie Febi i coś z 15tyś na nich zrobiłem i na razie hulają jak nowe, zobaczymy ile jeszcze.