Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Skradziono BMW 118 D antracyt metalic romk prod 2006 .

Auto zaginęło wczoraj w Legnicy 11-03-2009.

Nalezy do mojej przyjaciółki ktokolwiek widział ktokolwiek wie.

DESMOS

Opublikowano

Witam,

podaję dodatkowe dane dot. skradzionego mi BMW

numer nadwozia WBAUG31090PU70805

kolor Antarzit- to szary metalic, felgi aluminiowe

znak charakterystyczny - biała naklejka trójkątna na tylnej szybie w lewym rogu z napisem czarnym "Lisa"

Opublikowano
Witam,

podaję dodatkowe dane dot. skradzionego mi BMW

numer nadwozia WBAUG31090PU70805

kolor Antarzit- to szary metalic, felgi aluminiowe

znak charakterystyczny - biała naklejka trójkątna na tylnej szybie w lewym rogu z napisem czarnym "Lisa"

Oj ciężko ci będzie pomóc :mad2: A tą naklejkę to pewnie gnoje już dawno zdjęli :mad2: Tak małe pytanie bo autko z 2006 więc czy miała AC ? Jeśli nie to bardzo współczuje :mad2:

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano

cholera to juz nawet 1 kradna?? szok!! :duh: :mad2:

Pewnie juz dawno jest w dziupli i polowa auta rozebrana :cry2:

Sprawdz teren gdzie była skradziona, moze kamery monitoringu miejskiego cos nagrały.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Skradziono BMW 118 D antracyt metalic romk prod 2006 .

Auto zaginęło wczoraj w Legnicy 11-03-2009.

Nalezy do mojej przyjaciółki ktokolwiek widział ktokolwiek wie.

DESMOS

byl zarejestrowany w PL? skad skradziono, spod domu (w nocy czy w dzien), czy gdzies w miescie?

Opublikowano
był zarejestrowany w PL na legnickich numerach, skradziono przed domem na osiedlu domków jednorodzinnych, w dzień między godz 9.30 a 15.
Opublikowano
łatwiej by było gdyby jakieś fotki były
Opublikowano
Oryginalne zabezpieczenie jest bardzo dobre pod warunkiem, że nie rozdajemy na lewo i prawo kluczyków od samochodu.
Opublikowano
Oryginalne zabezpieczenie jest bardzo dobre pod warunkiem, że nie rozdajemy na lewo i prawo kluczyków od samochodu.

jakub,moze i dobre,ale ktos je sforsowal w bialy dzien. :doh:

wyrazy wspolczucia dla poszkodowanej.

Opublikowano

,że niby złodziej miałby problem z włamaniem się do tej 1 ?? Kiedy miałem jeszcze MB, to podczas jednego z serwisów miałem okazję przyglądać się (w ASO) jak młode chłopaczki grzebią przy kolumnie kierownicy w E-klasie W211. Sekwencje ruchów dźwigienek kierunkowskazów,sterowania położeniem kierownicy etc. działały cuda - wtedy chodziło o zaprogramowanie czegoś(nie pamiętam czego). Nie tylko szło to bardzo sprawnie (czytaj szybko) ale również wszystko to było robione z głowy bez pomocy kartek z zapisanymi sekwencjami. Myślę,że przy tak dużej ilości elektroniki wcale nie trzeba (o ironio) dużo ażeby odjechać takim autkiem bez kluczyka. Niestety :(

Opublikowano

jakub,moze i dobre,ale ktos je sforsowal w bialy dzien. :doh:

wyrazy wspolczucia dla poszkodowanej.

Mial na to 6 godzin, na 100% podjechala autolaweta, żeby uśpić czujność sąsiadów.