Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dlaczego jak wlacze klime w swojej becie to nie chca odparowac szyby??? w innych autach kotre mialem szyby odparowywaly natychmiast. filtr kabinowy nowy sprezarka sie zalancza temp na zewnatrz +5 stopni.
Opublikowano
sprawdź czy czasem nie masz włączonego obiegu wewnętrznego?Ja takiego problemu nie mam nic nie paruje?mimo ,że już filtr przeciwpyłkowy kwalifikuje się do wymiany.W inny aucie które posiada żona jest uszkodzony obieg dmuchawy i też parują szybki
Opublikowano
no obieg jest niby ustawiony na otwarty. mi szyby nie paruja w zasadzie wogole ale czasami jak wsiade z deszczu czy sniegu to wlacze klime poto aby szybciej szyby odparowaly a tu [BAD] tak samo z klima jak i bez niej i to jest dziwne
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Mi tak parowało, jak puściła uszczelka pod podszybiem i woda podczas deszczu/śniegu lała się na filtr kabiowy.
Opublikowano
dywaniki mam gumowe i sa suche . nigdzie sie woda do auta nie leje. dlatego pisze ze parowanie wystepuje tylko wtedy jak mam mokra kurtke, jak np. wsadze narty i buty narciarskie ze sniegu to wtedy zaparuja i nie ma roznicy czy klime wlacze czy nie paruja tak samo., w innych autach po wlaczeniu klimy zeby na dywanie stalo 5 l wody toszyby momentalnie odparowaly tu niestey nie. to mnie dziwi dlaczego nie odparuja. chodzi oczywiscie o calkowite odparowanie