Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Zacheceni niezlym wynikiem MC postanowilismy kuc zelazo puki gorace i dzisiaj udalo nam sie ukonczyc Raj Pań 2009 nastepujacym wynikiem ( E30 320i Bartołd/Kornela ):

1 miejsce w klasie 4

2 miejsce w generalce :)

Generalnie fajny KJS, fajne proby, dlugie i ciekawe, dobra organizacja, mili sedziowie rozdanie nagrod w Bolku przy piwku ( tutaj lepiej mieli piloci :) )

• Członkowie klubu
Opublikowano
Gratuluję :cool2:. Igor kiedy robisz licencję :norty: :?:

Pozdrawiam

Rafał F.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Naprawde sporym sukcesem bylo to, ze na 2 probach SZ2 i SZ5 udalo nam sie zrobic taki czas jak Krzyskowi Szymanskiemu w Subaru Legacy ( Krzysiek startowal w Barborce 2008 i na Karowej zajal 4 miejsce ). Startowaly tez 2 inne nasze zalogi:

Kaczmarczyk/Jarzembowski nr34 oraz Pszczółkowski/Nitkowski nr 38, zaloga 34 miala niestety od poczatku problemy najpierw z oponami a na SZ8 awarii ulegla elektryka i trzeba bylo sie wycofac, zaloga nr 38 dojechala do mety na 5 miejscu w klasie 4 ( 20s kary za potracone slupki ).

Opublikowano
Gratuluję :cool2:. Igor kiedy robisz licencję :norty: :?:

Daj się trochę pocieszyć ściganiem :D .

Pozdrawiam

Igor

Opublikowano
Pewnie mniejsza strata do 1 w generalce :mrgreen:

:cry2: nawet mój prywatny, osobisty pilot się ze mnie śmieje.

Pozdrawiam

Igor

Opublikowano
to SZ2 calkiem fajna i szybka, jedna z lepiej przez nas pojechanych :)

To chyba ta na której przysnąłem :mrgreen:

Pozdrawiam

Igor