Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam :) jak wiadomo jakiś czas temu zmieniałem skrzynię automatyczną na manual . i mam takie pytanie :arrow: ile wasze E36 320i manualne wyciskają na poszczególnych biegach na max :?:
Opublikowano

na 2 - 100

na 3 - 150 mi sie udalo

nie pamietam na pozostalych jak odbiore od mechanika to CI jeszcze dodam pozostale biegi.

Ale na 5 na lotnisku w pile udalo mi sie rozpedzic do 210 na calym pasie ktorego prawie zbraklo :) :P

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
na 2 - 100

na 3 - 150 mi sie udalo

Karolsto, czy to dlatego teraz musisz czekac na odbior od mechanika? :norty:

ladnie wycisnales swoja bunke

ja na 2 jakies 80 przycislem, na pozostalych biegach nie sprawdzalem, bo gosciu co pretendowal do rywalizacji gdzies tam zostal :D

pasa startowego niestety nie mam zeby sprawdzic, a szkoda, chyba ze wpadne na okecie i sie poscigam z jakim pasazerskim

pzdr

yaz

Opublikowano
na 2 - 100

na 3 - 150 mi sie udalo

Karolsto, czy to dlatego teraz musisz czekac na odbior od mechanika? :norty:

Nie na szczescie nie stoi tam zeby porobic mala kosmetyke zeby wygladala lepiej niz wygladala...Kosmetyka mala ale juz koszt niekoniecznie hehe...

A co do wizyty u mechanika to na tym samym lotnisku po takiej wizycie na trawie nissan 100 NX musial zajechac do mechnika bo tez chcialem sprawdzic ile wyciagnie :mad2: :P

Opublikowano
nie zwracaj uwagi na ludzi którzy myślą że jak dajesz do odcięcia to auto na warsztat :lol: ( tak jest jak cienkie auto dostaje ognia :mrgreen: ) jak auto jest kondycyjnie ok to żaden problem dać ognia a jak auto złom to lepiej oddać je na szrot :wink: ja nie widzę problemu dać swojej do odcięcia ... :twisted2: tylko jak miałem automat to była szybsza :doh:
Opublikowano

Do odciecia nie jechalem.Krecilem silnik do czerwonego pola nie wiecej.

Jednak fakt jest faktem ze im mocniejszy samochod sie ma tym chce sie wiecej i po kilku miesiacach jazdy silnik 2 litrowy jest za slaby chcialoby sie pojechac szybciej...Tak ze w planach mam 2.5 albo 2.8...