Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co sądzicie o tych nerkach od M5 e39 do poskładania?

Ktoś miał moze już z nimi doświadczenie? Mnie cena przekonuje :mrgreen: ale obawiam się ich jakości :wink:

http://www.nit.at/shop/index.php?_artikelliste=1&_shopid=28&_sel=kategorie&_kategorie=24;

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano
Sie masz Niew, generalnie to tani gadżecik ale wygląda spoko. Takie nerki widziałem w większości BMW w tureckich dzielnicach Berlina i Hamburga :lol: Choć ja za 15 euro wolałbym pójść na kolację z jakąś miłą koleżanką :mrgreen:
Opublikowano
Widziałem nerki w nowszej od mojej seryjnej E-39. Sa takie troszkę grubsze - moim zdaniem psują obraz. Bardziej podobają mi sie cieńsze a nie okrągłe grube bułeczki :lol:
Opublikowano

Wszystko to kwestia gustu!!!

Ja w swoim E39 jedną z pierwszych rzeczy jakie zrobiłem, to wymieniłem nerki na nowszy wzór (te szersze).

Według mnie dają świetny efekt, szczególnie przy połączeniu z czarnym lakierem samochodu!!!

Teraz zostają mi jeszcze lampy na ringi. Ale już mam coś na oku.

Opublikowano

Nie jestem 100% pewien, ale podobno w serwisie sztuka kosztuje ok 150zł.

Ja miałem farta i trafiłem na Allegro jedną nerkę (idealną) za śmieszne 50 zeta, a wiedziałem, że kumpel ma drugą stronę i nie bardzo wiedział co z nią zrobić, także kosztowały mnie łącznie 120 zł.

Nie wiem czym charakteryzują się nerki od M5 - moje mają szeroką chromowaną obwódkę i chromowane od przodu krawędzie szczebelków nerek.

Życzę owocnych zakupów! :cool2:

Opublikowano

Daj znac jak Ci poszlo z tymi nerkami!!

Dzwonilem do Fusa jakos niedawno i cena byla lepsza niz ta z allegro!

Sam rowniez wypatruje tego.

Opublikowano
Do zwyklej E39 szeroki grill plus chromowane zeberka nie pasuje, czasami widze jak jedzie E39 z nim i od razu widac ze cos nie tak, jakby dodac zderzak przedni ze spojlerem ,progi , duze fele to juz wyglada to znacznie lepiej , ale wowczas trzeba pamietac zeby na tyle tez byl zderzak ze spojlerem bo wszystko musi ladnie wspolgrac na karoserii :twisted:
"We at BMW do not build cars as consumer objects, just to drive from A to B. We build mobile works of art" - Chris Bangle
Opublikowano
Do zwyklej E39 szeroki grill plus chromowane zeberka nie pasuje, czasami widze jak jedzie E39 z nim i od razu widac ze cos nie tak, jakby dodac zderzak przedni ze spojlerem ,progi , duze fele to juz wyglada to znacznie lepiej , ale wowczas trzeba pamietac zeby na tyle tez byl zderzak ze spojlerem bo wszystko musi ladnie wspolgrac na karoserii :twisted:

Zależy co kto lubi :mrgreen:

Poszukujemy tunerów !!

Opublikowano
Wie ktoś ile takie nerki w ASO kosztują??Komplet mnie interesuje :wink:

od M5 i 535, 540 po liftingu - 2x197zł.

chromowe od 535, 540 (przed liftingiem) - 2x180zł.

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Wie ktoś ile takie nerki w ASO kosztują??Komplet mnie interesuje :wink:

od M5 i 535, 540 po liftingu - 2x197zł.

chromowe od 535, 540 (przed liftingiem) - 2x180zł.

Dzieki Sebast...

P.S.

Sebast czy Ty masz sklep ASO z czesciami do BMW?? :mrgreen:

Poszukujemy tunerów !!

Opublikowano

Nie ma sprawy.

Nooo ..., tego ..., nie ... ;) ale ceny mam w małym palcu :D :mrgreen: , dobry kontakt z ASO i niezłe zniżki ;)

Tak więc jak ktoś coś chce z oryginałów, to może się zgłosić - będzie taniej, ale to się opłaca przy czymś nieco "większym" cenowo (przesyłka, zapakowanie itd.), bo w ASO nie ma zniżek np. 30% :mrgreen:, a te zniżki co mają sklepy z oryginałami i piszą o np. 20-30% rabacie to bzdura, ale to już inny temat ;)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)