Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Ja mam 2 takie opony, juz sezon przelatalem na nich i nie moge zlego slowa powiedziec, a zakupilem poniewaz znajomy oponiarz mial takie i baaaardzo duzy rabat 2 w cenie 1.
Opublikowano
Kolega miałł w almerze i myślę że to i tak za wysokiej klasy auto na te oponki. Wydaje mi się że zbytnio nie ma rozmiarów. Opona tania made in czajna bodajże. Do BMW bym nie kupił
Opublikowano
No właśnie jegomość na allegro sprzedaje, cena niezła, rozmiary jakieś są....zastanawiam się...no i nowe nowe nowe:) za komplet opon 215/45/R17 wychodzi ok 1000 zł...może jakaś alternatywa?
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Tanie jak barszcz, ciekawe ile wytrzymają kilometrów 1000zł do mojego by komplet nóweczek kosztował :norty:
Pozdrawiam
Opublikowano
Tu znalazlem test tej opony, wypowiadaja sie użytkownicy

http://www.testopon.com/pkw_sommerreifen/kenda/kr20/index.html

Nie jest to miarodajne. Ludzie rzadko przyznają się do błędów i nawet jeśli nie są do końca zadowoleni to będą pisać co innego. Ale pomijając ten aspekt to jedna z tańszych opon jeśli nikt nie ma sportowych ambicji, nie jeździ podczas deszczu, robi małe przebiegi to może i jest to jakieś rozwiązanie. Jak już napisałem wyżej osobiście bym nie poszedł w ten temat