Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam.chce przeniesc panel sterowania klima z miejsca pod radiem w miejsce schowka na okulary.przymierzam sie do zamontowania DVD 2din.i pytanie czy ten panel(gorny) podejdzie w miejsce schowka bez wielkich modow czy mosze kupic panel z wersji E46 ktory byl montowany na nizszym poziomie?
Opublikowano
chodzi mi czy uchwyty pasuja i jak to bedzie z estetyka(czy oba panele ten gorny i ten dolny sa takiego samego ksztaltu).a miarka to sobie sam zmieze :wink:
Opublikowano
prze dewszystkim nie jestem leniem :wink: .szukalem wlasnie w tym dziale i nic nie znalazlem dlatego zalozylem ten temat ,a miedzy czasie przeszukalem wszystkie dzialy i znalazlem :D .dzieki za zainteresowanie tematem. jeszcze jedno najpierw poznajcie czlowieka a potem go oceniajcie.szczerze pozdrawiam
Opublikowano

A ja ci chętnie odpowiem , będzie pasował bez niczego , będziesz musiał zdemontować z całej dolnej półeczki schowek (da się bo sama tak kiedyś zrobiłam :twisted2: ) i tam będziesz musiał wpasować panel od klimatronica :D Jedynym minusem będzie to iż panel od klimatronica jest w dolnych rogach zaokrąglony i gdy włożysz go w miejsce w schowka będzie widać te małe "braki" w rogach , nowsze półki na klimatronic montowany niżej mają takie wypustki dzięki której pasuje do nich klimatronic bez żadnych niedociągnięć :D Jeśli ci to nie będzie przeszkadzać możesz śmiało montować a jeśli tak to najwyżej dokupisz sobie nowszą półeczkę :twisted2:

Pozdrawiam

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano
Jakoś tak niesymetrycznie Ci wyszło, albo tak sie wydaje ......... :|

SPRECYZUJ BARDZIEJ POJECIE NIESYMETRYCZNIE,bo nie wiem co mam Ci przyblizyć :)

Opublikowano

No krzywo wyszło jak cholera, nie mogles sie bardziej przyłożyć , czy moze wynika to z niedogodnosci i innego kształtu panela /pułki.

Chciałem byc bardziej subtelny :mrgreen: i nie pisać ze kiszke odwaliłś

Opublikowano
Ta półka nie jest dedykowana po panel klimatronica(w dolnej czesci).Jak ktos wspomniał wcześniej to sa dwa rodzaje półek.Moja akurat nie jest przystosowana do przekładek :norty:
Opublikowano
Ta półka nie jest dedykowana po panel klimatronica(w dolnej czesci).Jak ktos wspomniał wcześniej to sa dwa rodzaje półek.Moja akurat nie jest przystosowana do przekładek :norty:

Oddzieliłeś całkowicie mocowanie schowka na okulary od półki ? Jeśli tak to tego się nie robi , przekładając ten panel niżej (nie mając odpowiedniej półeczki z wypustkami na rogi ) nie niszczymy całkowicie mocowania a przerabiamy go delikatnie . Wtedy climatronic jest nisko usadowiony na dolnej półeczce i wygląda to bardziej przyzwoicie . Co mogę ci doradzić to to abyś obniżył jak najniżej panel od climatronica ponieważ szpara jest zdecydowanie zbyt duża i stąd opinie że "przesadziłeś" że tak się wyrażę .

http://i602.photobucket.com/albums/tt105/thunderstruck312/bmwklubforum2.gif
Opublikowano
Witam.Wymontowalem całkowicie półke na okulary.Obniżę go trochę jak się zrobi cieplej(przekładałek go ze wzgedu na gabaryty radia.Postaram się poprawic moj błąd :oops:
  • 3 lata później...