Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ma pytanie czy da rade podlaczyc zmieniarke sonego albo toyoty do oryginalnego rada z e46?? Jak tak to jaki to jest koszt??

W bagazniku mam jakies tam kabel w miejscu gdzie powinna byc oryginalna zmieniarka. Pozdrawiam i z gory dzieki za jakies info

Opublikowano
Tez rozgladam sie za zmieniarke do E46 i z tego co wiem trzeba kupic oryginal. Na Allegro sa po 300-500 zl. Mozesz mi powiedziec skad te kable ida? Bo ja mam niby instalacje pod zmieniarke ale zadnych kabli tam nie widze:/
Opublikowano
no nie wiem doklanie ale sa tam gdzie powinna byc zmieniarka, ida ze zroda ale to chyba wiadome. poporwadzone sa w lewym gorym rogu chyba.
Opublikowano
Może mi ktoś powiedzieć jak dostać się do zmieniarki w e46 ? Z tego co zauważyłem są tylko dwa punkty mocowania lewego obicia bagażnika; jakiś wcisk, zatrzask kilkanaście cm nad miejscem gdzie jest zmieniarka, oraz mocowanie trójkąta ostrzegawczego które też jest albo wciśnięte/zatrzaśnięte albo jakoś wkręcane. Próbowałem obie rzeczy wyciągnąć ale nie za bardzo chciały się poddać a nie chciałem nic urwać, jest jakiś specjalny patent na to czy po prostu za słabo się za to zabrałem ? A może jest jakiś inny sposób żeby dostać się do zmieniarki (chce ją na chwilę całkiem zdemontować).