Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Musisz zdemontować cały schowek. Dwie śrubki znajdziesz jak wyciągniesz kratki wentylacyjne, kolejne dwie są widoczne po otwarciu schowka, i dwie kolejne są pod schowkiem. Jak się nie mylę to wersje z poduszką mają jeszcze śrubkę widoczną po wyjęciu lampki oświetleniowej schowka.
Opublikowano
Nie musisz wyciagac schowka da sie to wyciagnac bez jego wyciagania a bynajmniej tak jest u mnie tyle ze ja nie mam poduszki pasazeraz. Poprostu wystarcze tak jakby przesunac ten plastik w gore, doł lub na boki i powinien sie poruszyc wtedy wyciagasz go do siebie. Tylko nie wiem co tam moze za nim trzeszczec jak u mnie za nim jest poprosty płaska powierzchnia z plastiku i chyba 3 otwory na ktorych trzyma sie ten plastik :D A co do kratek to nie musisz ich wyciagac zeby odkrecic sruby tylko zablokuj sobie nawiewy zeby Ci srubki nie wpadły głebiej do naweiwow. Pozdrawiam:)
http://img59.imageshack.us/img59/206/int1im1.jpg