Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich

Mam dosc moze banalne na pierwszy rzut oka pytanie. Czy pompa hamulcowa w e39 jest gdzies schowana? Dzis chcialem z ciekawosci spojrzec na poziom plynu. Otwieram maske i

:shock: :shock: :shock: Szukam i nic???? Nie widac zadnego zbiorniczka a juz tym bardziej samej pompy. Znalazlem pompe ABSu na wierzchu ale co z tego? To nie jest moj pierwszy samochod, mam juz dawno ponad 100tys km doswiadczenia ale pierwszy raz widze cos takiego ( a raczej nie widze). Na realoem patrze i oczywiscie jest pompa taka ja zawsze ze zbiorniczkiem ale pod maska jej nie widac po prostu. Pomozcie o co chodzi??? Dodam ze hamulce dzialaja perfekt auto to 520iA z 2001 roku jesli to ma jakies znaczenie.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

Dzieki wielkie, wczesniej mialem e36 i tam wszystko bylo dosc widoczne pod maska. Nigdy wczesniej nie mialem powodu zeby szukac pompy w e39 a wszystkie inne auta ktore mialem jeszcze przed BMW zawsze mialy ten zbiorniczek widoczny.

Pozdrawiam

O Tempora! O Mores!