Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam krotkie pytanie do osob ktore jezdza na takich gumach. Jakie powinno byc prawidlowe cisnienie przod i tyl dla 520i sedan. Jest duza rozbieznosc pomiedzy instrukcja a naklejka na slupku. Instrukcja podaje:

przod 2.0, tyl 2.4. A naklejka na slupku co innego tzn przod 2,4 a tyl 2,7.

W tej chwili mam wyposrodkowane tzn 2,2 z przodu i 2.5 z tylu ale wydaje mi sie ze cos twardawo jest. :mad2:

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
Mam krotkie pytanie do osob ktore jezdza na takich gumach. Jakie powinno byc prawidlowe cisnienie przod i tyl dla 520i sedan. Jest duza rozbieznosc pomiedzy instrukcja a naklejka na slupku. Instrukcja podaje:

przod 2.0, tyl 2.4. A naklejka na slupku co innego tzn przod 2,4 a tyl 2,7.

W tej chwili mam wyposrodkowane tzn 2,2 z przodu i 2.5 z tylu ale wydaje mi sie ze cos twardawo jest. :mad2:

245 x 45 x 17 - mam 2.2 przód , 2.4 tył o ile dobrze pamiętam. E34 530ia Touring. I wydaje mi sie troszke za mało ? :worried:

SPRZEDAM BMW 530 M60B30 TOURING AC SCHNITZER !
Opublikowano
ja u siebie mam odpowiednio: 2.2 przód i 2.4 tył 225/45/17"
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym,ani każdym innym następującym po tym terminie.Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.