Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów, ostatnio zauważyłem że auto zdziera mi tyle opony od wewnątrz, rozmawiałem o tym fakcie z mechanikiem i stwierdził że ten typ tak ma, i jestem ciekaw czy u was występuje podobne zjawisko.

Pozdro

Opublikowano

a ciekawe czy Ci kola nie stoja tak /--\ negatyw.

to by wtedy zdzieralo od wewnatrz. Ja u siebie nic takiego nie zauwazylem...w sedanie. Rownomiernie się zuzyly pozdro

Opublikowano

no bo w sumie nie ma innej opcji...jakbys mial za malo powietrza to srodek bylby ok a zewnetrzne obie strony opony by sie zdzieraly, a nie tylko jedna strona opony

nie wiem...moze ktos inny tu cos podpowie

Opublikowano

Sprawdz te tuleje co są z tyłu w progach. Ja jak miałem je powybijane to nowe opony mi zdarło do zera w 1500 km

Pozdrawiam :cool2:

Opublikowano
sprawdź te tuleje i przy okazji czy sprężyny czy są całe. Ja właśnie dziś z tym walczyłem, ale brakuje mi 1 klucza i jeszcze nie zrobiłem, jak zrobie dam znać czy pomogło.
Opublikowano (edytowane)

Mnie tak rwie ale dlatego ze mam szpere moze tez masz a nie wiesz?

[bZapraszamy na nowe forum o BMW www.bmw-fans.pl[/b]

Edytowane przez marcingwr

http://www.rookers.pl

Ulica to nie tor wyścigowy, tutaj nie ma znaczenia kto będzie pierwszy ...

• 1 rok później...
Opublikowano
ja mam taki problem że mam wytarte opony od wewnątrz tylne i posiadam koła 17 i sportowe zawieszenie czy to może być spowodowane przez sportowe zawieszenie bo co do jego stanu to na przeglądzie nie mieli żadnych negatywnych opinii więc w czym problem a opona 225 /45 autko e46 320d