Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Poważna sprawa, cos mi w aucie "telepie" problem pojawia sie na nierównościach. Dźwięk dobiega ze środkowych kratek nawiewu na twarz. A dokladniej z pod deski rozdzielczej miedzy nimi a szyba. Jak postukam w deske ręką to tez czasme to slychac. Jak sie tam dostać i co moze tak brzęczeć? Jest to bardzo uciązliwe.Dodam ze mam klime w automacie a auto z 98r jeżeli to istotne. Dzieki za pomoc;)

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano
ten sam problem pojawia sie u mnie, srednio raz na dwa tygodnie;p ale jak juz wystepuje, to bez wzgledu czy nawiew wl czy wyl
Opublikowano
ooo jutro sprawdze co bedzie jak wylacze nawiew. Nigdy tego nie robie dlatego dźwiek zawsze slysze. Ostatnio chcialem sie tam dostac, ale nie bardzo wiem jak sie za to zabrac;/

MaCkoS

Kocham 3jeczki:)

Nastepne bedzie M3!

Opublikowano
Ja u siebie mam problem polegający na tym, że przy pewnych "obrotach" nawiewu słychać niepokojący dźwięk z wewnątrz deski - po zmianie obrotów ustępuje. Ktoś ma pomysł co może być przyczyną - lub lepiej - jak naprawić ?.
rychu