Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
uderzyłem bokiem tylu w dosyc wysoki kraweznik , ujechałem moze 100m i koniec wał sie obraca ale nie przenosi napedu. niestety mechanik ze mnie zaden i nie mam pojecia co uszkodziłem , napewno pokrzywiłem os :duh: predkosc nie była wysoka!! moze ktoremus z kolegow przytrafił sie taki niefart?? orientacyjnie pytam o koszta naprawy i ew czesci do wymiany? pozdr
Opublikowano

Kolego jesteś nowy i pewnie nie na chwile na forum to wypadało by się jakoś przedstawić na początek.

A co do tematy to pewnie przegób ci sie skończył. Albo półoś pękła. Popatrz na allegro albo zadzwoń do sklepu z częściami i się zapytaj. A co do kosztów wymiany to ja bym za to krzyknął ok 150zł

Opublikowano
jak półoś to mam dwie do 1.6 1.8 2.0 za parę groszy bo mi zostały jak zmieniałem most na dużą głowę mogę wstawić na allegro i ci sprzedać :mrgreen:
dzieki za pomoc napewno bym skorzystał ale tu tez mam dobry dostep do czesci no i zalezy mi na czasie bo kurcze no car no job!! pozdrawiam