Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Panowie mam taki problem ze wycieraczki nie zatrzymuja sie w dolnej czesci szyby tylko w pionie. Tzn zakres ruchu maja dobry ale po wyłączeniu nie zatrzymuja sie na dole tylko na srodku szyby. W czym szukać przyczyny ????? :(
Opublikowano
od dzisiaj. Zrobiło sie raz zgasiłem auto postało troche i sie naprawiło, później wsiadam jade i znowu to samo. Tylko teraz nie przechodzi
Opublikowano
na początek rozebrać mechanizm wycieraczek wyczyścić,przesmarować i poskładać tak jak było.Powinno pomóc.
A little piece of heaven in my hands
Opublikowano
green71 ma racje,rozebrac przesmarowac i poskladac i bedzie wszystko oki.U mnie tez tak bylo,przeczyscilem i przesmarowalem i wszystko lata jak powinno, pomyslec ze malo brakowalo a dalbym sie namowic na wymiane modulu sterujacego co i tyak by nie pomoglo.
Opublikowano (edytowane)
a jak z rozebraniem tego, spoko, czy trzeba na cos zwrócić szczególną uwage. Edytowane przez MARYAN
Opublikowano (edytowane)
dzis jest juz tragedia zatrzymuja sie w pionie i chodza tak jakby na odwrót, zaczynaja prace z pionu i najpierw do dolu i do pionu znowu. Zastanawiam sie czy to na pewno moze byc wina mechanizmu bo nie chce mi sie tego na darmo rozbierać ??? Edytowane przez MARYAN
Opublikowano
kolego maryan wyzej napisalem ze u mnie dzialo sie to samo i wystrczylo przeczyscic i przesmarowac mechanizm,wiec to jest skuteczna metoda na naprawe tej przypadlosci tymbardziej ze wszystko u mnie dziala po operacji smarowania i czyszczenia juz ponad rok wiec nie wiem dlaczego skoro i tak ty to bedziesz robil sam dla siebie i zadarmo nie mialbys tego zrobic.A i mam wielka prosbe jesli mozesz to popraw ortografie bo bardzo Twoje bledy rażą w oczy.