Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kolorek naprawdę ładny jednak bardziej się zastanawiam nad tą szara z 88 roku , chętnie bym pojechał i ją obejrzał jednak doskwiera mi brak gotówki na auto. Muszę się pewnie wstrzymać i po maturze coś kupię. Pozdrawiam kolegę z Sokolowa :)
Opublikowano

Ale jak kupisz Bumke i masz 18lat to polecam picie dużej ilości melisy i błagam nie rób z siebie bandziora :duh:

BMW to klasa... I ty jako kierowca BMW masz świecić przykładem i pokazywać klase a nie skrajną głupote... Bo za miesiąc bedziesz po forum szukał przodu...

Jak E30 to polecam 6Ry... To są mocne i dobre silniki... Jak nie poniesie cię ambicja i chęć zaimponowania to będzie ok...

Aha a jak masz zamiar obwiesić swoją E30 spoylerami i zamontować 7 tłumików to odpuść już teraz bo zostaniesz ogólnym pośmiewiskiem forum i każdy będzie wycierał o ciebie buty... Taka dobra rada na początek... :cool2:

Aha i pamiętaj, że jest tylko BMW a wszystko inne to... :twisted2:

Powiedz mi... maleńka, czy mnie kochasz?? Powiedz mi... czy kochasz moje BMW??

Haratacze - BMW

http://img.userbars.pl/80/15963.png

http://img.userbars.pl/26/5164.jpg

Opublikowano

miki1406 przeczytaj moje wypowiedzi , myślisz że dlaczego szukam e30 w orginalnym stanie ? :) Umiem już w miarę jeździć beemką i nie chce kupować tego samochodu do popisywania się, a właśnie dla klasy , w mojej miejscowości źli ludzie kojarzeni są z e36 i hondami civic , a e30 jest mało chyba tylko 1 lub 2 w całej okolicy . Zero spoilerów , nawet radia jak bym szukał to tylko czarne żeby się nie wyróżniało na tle konsoli , oraz podstawowy tuning to zmontowanie alarmu i otwierania centralnego z pilota .

Pozdrawiam :cool2: