Skocz do zawartości

teksty z raportu wizyt w ASO - pomocy !!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam,

kupuje e46 - w ASO elegancko mi sprawdzili historię po numerach nawet przefaksowali i co niby wszystko rozumiem a nic nie rozumiem.

np cytuję: "installing exchange transmition" - to znaczy że miała skrzynie wymienioną?

zresztą częśc jest po niemiecku a większość niby po ang...

w serwisie tez nie bardzo kumali...

ktoś sie na tym zna?

z góry dzięki

Opublikowano

Na to by wychodzilo ze wymieniona. Zobacz przy jakim przebiegu i ile od tego czasu sie nastukalo. To moze byc akurat na + tego auta.

Pozdrawiam

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
Na to by wychodzilo ze wymieniona. Zobacz przy jakim przebiegu i ile od tego czasu sie nastukalo. To moze byc akurat na + tego auta.

Pozdrawiam

no tak na plus to interpretuję - znaczy mam nadzieję że właśnie wymieniona a przy przebiegu 150 tyś więc chyba możliwe.

boje sie tylko czy to nie oznacza po prostu jakiejś wymiany czegośtam w skrzyni a nie od razu całej...

generalnie w sprawie przebiegów 5-6 letnich aut z niemiec które zdaniem wielu MUSZĄ mieć 200 tys conajmniej:

- ten ezp ma na liczniku 175 i ostatni wpis z systemu 160k sprzed 1,5 roku (w tym czasie stał po rozbiciu parę mies)

więc może się zgadzać, to zresztą drugi taki ezp - poprzedniego mi sprzątnęli sprzed nosa... :(

Opublikowano

Co do przebiegu to jasne, że może być realny.

Ja kupiłem swoje 320d dokładnie rok temu z przebiegiem 147700km, teraz mam jakoś 166300km, więc w ciągu roku zrobiłem lekko ponad 18tyś km, co dla mnie jest dość dużą wartością.

A w tym roku zrobię BMW jeszcze mniej, bo na codzień jeżdżę też Audi.

Potem nikt nie uwierzy w taki przebieg, ani w BMW, ani w A4 (122tyś km, '04r, przebieg potwierdzony w serwisie w historii oraz w książce) :wink:

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti