Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, pisze z francji bo akurat urlop mam, i wlasnie w drodze na urlop zapalila mi sie kontrolka od nivo, powietrze w poduszkach jest, ale sprezarka wlacza sie i po 3 sekundach wylacza sie i tak przez pare minut od uruchomienia, auto teraz jest zaladowane jakies 200-300kg i boje sie ze po rozladowaniu jak wypusci troche powietrza to potem jak go ponownie zapakuje to nie podniesie(?). co to moze byc, moze jakies zwarcie czy cos bo droga straszna byla, snieg, deszcz i tak przez 2000km, moze cos zamoklo czy cos??? nie widac zeby gdzies kabelek sie odczepil tak na bolka oko

pomocy please

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p
Opublikowano
jak pompuje i nie siada jak jest załadowany to nie powinno być problemu . Ponieważ pompka pompuje, poduszki trzymają więc może faktycznie coś z elektryką . albo komputer wskazuje że któryś element nivo niedługo trzeba będzie wymienić

BMW

Bayerische Motoren Werke

Opublikowano
Wstaw auto do garażu tak żeby odmarzło, podobny problem widziałem na mrozach, czujniki przymarzały :)
www.alltech24.pl - oświetlenie led, xenon, ringi ccfl, markery led, pokrowce samochodowe, przetwornice napięcia, lampy robocze led

[url=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=160bfe16170114a1][img]http://images41.fotosik.pl/1246/160bfe16170114a1m.jpg[/img][/url]
Opublikowano
dokładnie jak kolega wyżej napisał- nivo wariuje czasami w mrozach - zamarzają czujniki położenia
Opublikowano
dokładnie jak kolega wyżej napisał- nivo wariuje czasami w mrozach - zamarzają czujniki położenia

:cool2:

potwierdzam nic tylko wjechać na myjnie wysuszyć Autko i komunikaty znikną , często tak jest jak nazbiera się błoto śniegowe w nadkolach , a z nadkola do czujnika daleko nie jest.

Opublikowano

dzieki panowie, tez tak myslalem ze jakis blad raczej w elektronice bo poduszki obie pol roku temu byly wymieniane, auto stoi w garazu, w sobote wyjazd to zobaczymy, mam nadzieje ze nie siadzie

jeszcze raz dzieki i pozdro :cool2:

BMW E9 2800CS 1970. Coming Soon :p