Skocz do zawartości

zamiana klimy z pokretlami na przyciski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
szukalem ale niemoge nic znalezc na ten temat, mam klime reczna ta z pokretlami jak kupie nagrzewnice kompletna ten na przyciski z okablowaniem ktore sie na niej znajduje komputerem i panelem czy wtyczki ktore wpina sie w instalacje samochodu beda pasowac czy trzeba wumieniac wszystko tzn.kompresor, i wszystkie podzespoly czy wystarczy sama kpl nagrzewnica z panelem i komputerem i wiazka ktora przy niej jest
Opublikowano
dokladnie o taka klime mi chodzi jak ty masz wiem napewno ze trzeba wymienic nagrzewnice bo tam wszystko sterowane jest silniczkami a nie na linki tylko czy wtyczki spasuja te ktore sie lacza z instalacja samochodu
Opublikowano
To jest IHKA, mam gdzieś pdf-a z czego się składa podaj maila to Ci go wyśle. Myślę że Ci się odechce. Dorobić samą wiązkę elektryczną i te wszystkie silniczki to już słabo widzę.
Opublikowano
Tam każdy kanał nawiewu sterowany jest silniczkiem, jeżeli masz dostępną kompletną klimę z silniczkami i wiązką i masz DUŻO wolnego czasu to myślę że Ci się uda. Ale niezbędny jest schemat

BMW

Bayerische Motoren Werke

Opublikowano
Apropo czy ktoś wie, czy jak mam wciśnięty przycisk nawiewu na szybę , górę i nogi czyli ten skrajny po lewej to on sam utrzymuje temperaturę nastawioną na pokrętle , czy utrzymuje temp. tylko gdy wciśnięte jest auto a te pozostałe przyciski to nawiew ciepło/zimno ?

BMW

Bayerische Motoren Werke