Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Dzis podczas testu bryki do kupienia przestal dzialac nawiew. Tak po prostu przestal reagowac na + i -. Tzn na wyswietlaczu kresek przybywalo i ubywalo zgodnie z naciskaniem + i - ale dmuchawa na to ni chu chu. Maja i tak to naprawic zanim ja kupie ale pytanie jest takie czy to czesta sprawa w e39. Czy to moze byc jez czy tylko jakis bezpiecznik? Troche glupio sie czlowiek czuje jak ma kupic auto a tu juz cos padlo na dzien dobry.

O Tempora! O Mores!
Opublikowano
Witam

Dzis podczas testu bryki do kupienia przestal dzialac nawiew. Tak po prostu przestal reagowac na + i -. Tzn na wyswietlaczu kresek przybywalo i ubywalo zgodnie z naciskaniem + i - ale dmuchawa na to ni chu chu. Maja i tak to naprawic zanim ja kupie ale pytanie jest takie czy to czesta sprawa w e39. Czy to moze byc jez czy tylko jakis bezpiecznik? Troche glupio sie czlowiek czuje jak ma kupic auto a tu juz cos padlo na dzien dobry.

odpowiedz juz masz jez jest czesciowo odpowiedzialny za prace nawiewu

Opublikowano

U mnie było to samo. Jak już wymienili jeża wszystko wróciło do normy. To dosyć częsty przypadek w e39.

Pozdrawiam

Opublikowano
U mnie by?o to samo. Jak juz˙ wymienili jez˙a wszystko wróci?o do normy. To dosyc´ cze˛sty przypadek w e39.

Pozdrawiam

Dzieki za rzeczowosc. Kolega widze troche po sasiedzku i na dodatek kolor taki sam jak moja przyszla :)

Pozdro z Douglas

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

O prosze jaka niespodzianka :) A kolega z którego Douglas?

Bo jak z tego spod Glasgow to tylko pół godziny drogi :cool2:

A kolor bardzo pasuje do Buni :roll2:

Opublikowano

"O prosze jaka niespodzianka A kolega z którego Douglas?

Bo jak z tego spod Glasgow to tylko pó? godziny drogi

A kolor bardzo pasuje do Buni "

Ja akurat nie z tego tylko przez morze trzeba by sie przeprawiac :?

Macie tam chociaz troche sniegu ? U nas niestety nic, choc moze to i lepiej bo przy umiejetnosciach "jezdzieckich" localsow to byloby straszne zagrozenie dla mojej Beatki.

Przepraszam Modow za offtopic.

W kazdym razie jez wymieniony i nawiew dziala.

Pozdrawiam :mrgreen:

O Tempora! O Mores!
Opublikowano

No to poł godziny ale chyba Enterprise'm :mrgreen:

Pozdrawiam kolege i miłych wrażeń z jazdy :wink: