Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ot mam tak,

zapala się i pali około 2-3 minut później gaśnie

Co to ?

[OO=( )( )=OO]

Bardzo Miły Właściciel :]

Opublikowano

Błąd poduszki powietrznej. Wyciągałeś zegary na włączonym zapłonie albo szarpałeś fotelem pasazera?

Musisz skasować ten błąd u elektryka. Koszt - około 50 pln

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano
Błąd poduszki powietrznej. Wyciągałeś zegary na włączonym zapłonie albo szarpałeś fotelem pasazera?

Szrpałem fotelem, a to dobre.

Miałem mały(a może nie) wypadeczek.

Poduchy nie odpaliły bo było bokiem. Kontrolka zaczeła się palić po blacharzu. Samochód był właściwie całkowicie rozebrany. Podejrzewam że oni coś zmajstrowali z elektryką. Miałem przepalony bezpiecznik w radiu, nie działał obc. Teraz także NIE działa mi data. Poprostu się późni!!!, a godzina chodzi dobrze :). To jest dopiero dziwne.

Samemu nie da rady? Interfejsik jakiś albo coś inngo?

[OO=( )( )=OO]

Bardzo Miły Właściciel :]

Opublikowano

Jeżeli blacharz odpisnał poduche to normalne że sie zapali-musisz jechać do elektryka :cool2:

Mi teraz sie zapaliła, bo mam za nisko umieszczone coś pod fotelem- i w polskich realiach włacza sie co chwile kontrolka :duh: Teraz musze jechac też do elektryka na kasacje kontrolki i wyregulowanie tego pierdolnika(zapomniałem jak się nazywa to coś :duh: )

Poszukujemy tunerów !!

Forum samochodowe, forum motoryzacyjne, forum tuningowe

http://samochody.kei.pl/zdjecia/logo_phpBB2.gif

Randki: dates

Opublikowano

W e34, gdy komputer zarejestruje błąd, to kontrolka nie pali sie w nieskonczonosc. Gasnie po paru minutach od odpalenia silnika. I dobrze - nie razi w oczy.

Nie wiem jak bardzo miałes rozwalone autko, ale prawdopodobnie blacharz, aby dobrze poodginac, wyklepac i pomalowac blachy musiał pozdejmować trochę elementów wnętrza/tapicerki i prawdopodobnie całkiem nieświadomie powyjmował jakieś wtyczki, co spowodowało zapalenie sie modułu poduszki.

Układy wydechowe do BMW: www.pamaku.pl

Ten, kto pyta jest głupcem przez pięć minut, kto nie pyta wcale jest głupcem przez całe życie.

Opublikowano

Szrpałem fotelem, a to dobre.

Miałem mały(a może nie) wypadeczek.

Poduchy nie odpaliły bo było bokiem. Kontrolka zaczeła się palić po blacharzu. Samochód był właściwie całkowicie rozebrany. Podejrzewam że oni coś zmajstrowali z elektryką. Miałem przepalony bezpiecznik w radiu, nie działał obc. Teraz także NIE działa mi data. Poprostu się późni!!!, a godzina chodzi dobrze :). To jest dopiero dziwne.

Samemu nie da rady? Interfejsik jakiś albo coś inngo?

Objawy nie wygladaja zbyt dobrze - prawdopodobnie kolejny palant

ktory spawal w samochodzie bez rozlaczania waznych elementow elektronicznych i baterii. Mam nadzieje ze Ci tam nic nie popalil powaznie.

Punto75>BravoGT>MB260E>MBC280>*PuntoHLX>MBC320>MBE50AMG>VectraC>BMW528 . it's nice to be important but it's more important to be nice

>>> psychop's lab mike.xray.pl