Skocz do zawartości

super dodatek do automatycznej skrzyni

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
siema monster fani :twisted2: dziś przeglądając allegro znalazłem to http://moto.allegro.pl/item523491306_bilstein_clm_do_automatycznych_skrzyn_biegow.html co wy myślicie o tym :?: czy ktoś to stosował ?
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
siema monster fani :twisted2: dziś przeglądając allegro znalazłem to http://moto.allegro.pl/item523491306_bilstein_clm_do_automatycznych_skrzyn_biegow.html co wy myślicie o tym :?: czy ktoś to stosował ?

Nie nadaje się!!!

Na dole pisze jak byk ze nie wolno spożywać :duh: :mrgreen: :duh:

Opublikowano

Hahahhaha, wszystko jak te militeki i inne srodki :)

Kolego możesz sprawdzić i podzielić sie spostrzeżeniami :)

"Nieudana Operacja To Połowa Udanej Sekcji"
Opublikowano
no dobra jesli jest olej nowy a są problemy (nie zawsze a czasem ) to ciekawe czy to pomaga ? jedni piszą że się nie nadaje inni że pomaga :doh: więc może ktoś napisze w czym pomogło lub w czym zaszkodziło że się to nie nadaje :?: :D
  • Główni Moderatorzy
Opublikowano
no dobra jesli jest olej nowy a są problemy (nie zawsze a czasem ) to ciekawe czy to pomaga ? jedni piszą że się nie nadaje inni że pomaga :doh: więc może ktoś napisze w czym pomogło lub w czym zaszkodziło że się to nie nadaje :?: :D

Jeśli skrzynka wykazuje objawy zużycia to preparat można wlać na chwilę przed sprzedażą auta.Tak właśnie robią handlarze....

Remontu nie zastąpi żadna chemia. :norty:

Opublikowano
no tak masz racje :mrgreen: ale jeśli to miałoby pomóc to można wlać coś takiego do np. wspomagania, skrzyni itp. tylko właśnie ciekaw jestem czy i w jakim stopniu to pomogło :?: