Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam mam do sprzedania BMW 740d z 2001 roku 7 miesiec . Jest to prawdziwe orginalne E38 indywidual kolor ciemny (indywidualny ) granat z chromem z ladnnie wykonczonym wnetrzem ( specjalne zamowienie ) . Samochodzik osobiscie sprowadzilem za granicy na kolach . Auto posiada full opcje . Auto posiada bardzo atkacyjny wyglad Auto nie jest zaresjtrowane w kraju.cena 40 tys zl do uzgodnienia :) moge przeslac fotki na maila :) wiecej informacji na gg 5034141 lub na [email protected]
Opublikowano
Witam mam do sprzedania BMW 740d z 2001 roku 7 miesiec . Jest to prawdziwe orginalne E38 indywidual kolor ciemny (indywidualny ) granat z chromem z ladnnie wykonczonym wnetrzem ( specjalne zamowienie ) . Samochodzik osobiscie sprowadzilem za granicy na kolach . Auto posiada full opcje . Auto posiada bardzo atkacyjny wyglad Auto nie jest zaresjtrowane w kraju.cena 40 tys zl do uzgodnienia :) moge przeslac fotki na maila :) wiecej informacji na gg 5034141 lub na [email protected]

ja nie widząc auta stawiam 1000 eur przeciwko orzechom że Twoje auto nie ma na100% full opcji :)

Opublikowano
Zgadza się z całym szacunkiem dla sprzedającego ale mnie draznią teksty typu full opcja ludzie niekiedy nie mają pojecia co to moze być i czy w ogóle cos takiego jest,jak ma 6 pp i skorzaną kierownicę to juz jest na max wypasie a w rzeczywistosci okazuje sią byc standardem
Opublikowano

Nie istnieje coś takiego jak full opcja w e38 ponieważ poszczególne opcje czasem się wykluczają.

Przednie zagłówki np w wersji standardowej nic nie mają, a w wyposażeniu mogą być ALBO lusterka ALBO monitory.

W tylnym podłokietniku może być np w indywidualu ALBO lodówka ALBO sterowanie klimy, radia itp.

Przy tak bogatej liście wyposażanie nie ma sensu i możliwości zainstalowania wszystkiego.

(najbardziej podobają mi sie ogłoszenia na allegro "pancerne szyby", a na zdjęciach widać zwykłe-podwójne.)

Nawet łosie nie wiedzą że w e38 były montowane 3 rodzaje szyb ( i nie wszystkie są pancerne).

A jeśli już mówimy o pancernych (oczywiście fabrycznych) to trzeba wiedzieć że te najgrubsze uchylają się tylko na kilka centymetrów.

pozdrawiam

pozdrawiam

prawdziwy mężczyzna musi mieć wał, a nie jakieś tam przeguby
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.