Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich forumowiczów :D

miesiąc temu kupiłem sobie e-46 320d 136 KM z 2000. jest to moja pierwsza bemka i nie wiem czy to normelne. podczas jazdy z prędkością ponad 90 km/h robi się bardzo głośno w kabinie, tak jakby wiało. samego wiatru nie czuc , tylko ten dźwięk. dodam, że wymieniłem filtr powietrza, bo pamiętał chyba jeszcze fabryke i wsadziłem nowy filtr kabinowy (długi, prostokątny w okolicy podszybia), bo go po prostu nie było. po wsadzeniu tego filtra odgłosy wiatru troche ucichły ale dalej jest głośno. pomóżcie bo nie wiem co z tym robić, jakbym motocyklem jechał. wcześniej miałem mazde 323F z 1996 roku i nawet przy prędkości 180 km/h nie było takiego efektu. dzięki za rady i wszelkie sugestie :P

Opublikowano

tak szyba była wymieniana po kontakcie z kamieniem, bo samochód na 100% nie był bity. więc co można zrobić z tą uszczelką, bo z tego co mi wiadomo to szyba jest wklejana a to co widac na zewnątrz to tylko taka listwa ozdobna

a koledze e36_german dzięki za sugestie :lol: ale szyberdachu nie posiadam :oops:

Opublikowano
no więc koledzy fachowcy :lol: pytam co teraz z tąszybą robic bo nowa 300 PLN więc może da się to jakoś wyciągnąć i wkleić jeszcze raz tym razem już dobrze?