Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Panowie jak zamontować oryginalny żarnik xenonowy do reflektorów w których jest żarówka h7??? stosował ktoś jakiś adapter, przejściówke??

Miałem oryginalny reflektor z przed liftu, kupiłem nowy "po lifcie" : http://hansauto.pl/sklep/product_info.php/cPath/6_100/products_id/536

jeżdze już prawie rok i są naprawde bardzo dobre. Chcę w końcu zamontować do nich orginalny żarnik z poprzednich lamp ale nie ma jak bo tutaj jest żarówka h7....

Sporo osób wymieniało lampy, jak sobie poradziliście z tym???

Nie chce kupować jakiegoś HIDa skoro mam oryginalne żarniki i przetwornice w super stanie.

Dzieki za sugestei :mrgreen:

Opublikowano

maja coś takiego tylko niewiem gdzie mogę znaleść :duh: ogólnie są to blaszki nakładane na oryginalne mocowanie żarnika dzieki czemu można go zamontować jak normalną zarówkę H7.

Nikt z was czegoś takiego nie robił??? przecież wiele osób wymieniało lampy na poliftingowe soczewki z regulacją itp. i jakoś montowano orginalne żarniki :roll: :?