Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jak w temacie, po wciśnięciu przycisku, lampka się zapala, ale szyba nie grzeje. Sprawdzalem bezpieczniki - te w plastikowej skrzyneczce pod maską i wyglądają ok. Czy może bezpiecznik odpowiadający za ogrzewanie tylnej szyby jest pod tylną kanapą ? Autko E-34 520i
m62, V8, 245 km
Opublikowano
hce sie podpiac i zapytac czy sa jakies bezpieczniki i gdzie w e 39 odpowiedzialne za ogrzewanie tylnej szyby? szukalem w wyszukiwarce ale echo
Opublikowano
Może zobacz pod siedzeniem.Jeśli jakieś będą bo nie mam pojęcia czy są to sprawdź wszystkie i już :)
tak zrobie ale niejestem pewien czy wogole sa bezpieczniki od szyby ale dzieki za podpowiedz
Opublikowano
Zawsze można coś znaleźć :wink: a jeśli nie będzie to nic się nie traci.Mam schematy do e34/e32 a do e39 można tylko dedukować że mogło być podobnie :mrgreen:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Zawsze można coś znaleźć :wink: a jeśli nie będzie to nic się nie traci.Mam schematy do e34/e32 a do e39 można tylko hej niemialem dzisiaj czasu,ale jutro zajrze pod siedzenie swoja droga dzwne bo wydaje mi sie ze niedawno dzialala trzymam auto w garazu a i mrozow prawie niebylo tak ze nieuzywalem,pogrzebie bo i lusterko mi niegrzeje lewe ale to juz inna piesn cos innego chyba dzieki w kazdym razie
Opublikowano
u mnie niestety nie padł bezpiecznik tylko taka skrzyneczka na słupku tyłu sie spaliła :? , ale mam już nową, i jutro znowu bedzie grzało :D
hej a czy ta skrzyneczka to w e39?i gdzie sie znajduje (jak tam sie dostac)