Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pisze na tym forum ze wzgledu na to, ze nie wiem gdzie napisac

w dziale czesci .. moga pisac jedynie moderatorzy? administratorzy? ...

pisalem do moderatorow o utworzenie zakladki - gdzie kupic - sklepy polecane .. podzial na wojewodztwa - w zaleznosci od cen i dostepnosci czesci .. ale rowniez zostalem olany :) ...

wiec? gdzie moge zadac pytanie?

a szukam wahaczy MEYLE - do e46 z 2000 ..

sklep - w krakowie .... zna ktos moze?

jezeli tak - to prosze na PW

pozdrawiam

q

Opublikowano

Ostatnio podeslałem na PW pewien link, moze nawet przydatny, do dwóch modów. Nic, zero odzewu.

O cześci pytaj na www.czescidobmw.pl , lub wysil się na poszukiwania na allegro, lub w sklepie motoryzacyjnym w twoim miescie.

QUATTRO

Diesel ? No thanks....

Opublikowano

tylko, ze w miescie jestem od 2 lat? .. poprzednio mialem japonca - i gdzie czesci do niego kupowac wiem .. do BMW? 4 glowne sklepy znam .. ale moze sa dobre mniejsze .. mniej uczesczane z atrakcyjnymi cenami? tego nie wiem .. a w pracy niestety od 9 do 18 ... wiec nie poszukam ..

w necie - srednio - na allegro i owszem sa ..

ale wole wziac w reke i sprawdzic :) ..

Opublikowano

BTW - w www.czescidobmw.pl - wahacze febi sa o ok 100 zl drozsze niz na allegro lub w jednym ze sklepow w krakowie ...

a szukam MEYLE ..

zapytac warto .. a noz ktos cos wie

przepraszam za zasmiecanie tego forum takim postem ..

ale jak wspomnialem - mody sa gluche :) a czas nagli ..

a kto pyta nie bladzi

q

Opublikowano

Auto Hurtownia "Mareks"

Modlnica, ul. Częstochowska 177, tel. 012 4209430

lub sklep w Zielonkach namiary masz :wink: ,tam też możesz zapytać bo napewno oni prowadzą zamienniki firmy "Meyle" kupowałem tam tarcze tej firmy.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
BTW - w www.czescidobmw.pl - wahacze febi sa o ok 100 zl drozsze niz na allegro lub w jednym ze sklepow w krakowie ...

q

Zawsze można spróbować negocjować cenę, o Meyle zapytać.

Z ceną wahaczy może nie ma szału ale większość części jest w przyzwoitych cenach.

Sprzedawca OK zna się na rzeczy, ja zamawiałem już 2x i następnego dnia kurier był u mnie z tym co trzeba.

Opublikowano

q

Zawsze można spróbować negocjować cenę, o Meyle zapytać.

Z ceną wahaczy może nie ma szału ale większość części jest w przyzwoitych cenach.

Sprzedawca OK zna się na rzeczy, ja zamawiałem już 2x i następnego dnia kurier był u mnie z tym co trzeba.

na 2 wahaczach raczej ceny nie wynegocjuje :):)

ale link i owszem zatrzymam .. sie moze przydac :) - oby nie

Opublikowano

uważaj na podróbki - orginalne zamienniki mayle musza miec zółte naklejki na wahaczach i wszystko powinno być szczelnie zapakowane w folię z dużym niebieskim napisem meyle.

żółci nawet podrabiają zamienniki!!!!

ja kupilem w niemczech wahacze Meyle z gumami HD za komplet mnie wyszlo 1050zl (254 ojro) koles niby dal gwarancje dozywotnią (30 lat):shock:

jak padną po 24 miesiącach ciekawe jak bedę go scigał :mrgreen:

Opublikowano
Auto Hurtownia "Mareks"

Modlnica, ul. Częstochowska 177, tel. 012 4209430

lub sklep w Zielonkach namiary masz :wink: ,tam też możesz zapytać bo napewno oni prowadzą zamienniki firmy "Meyle" kupowałem tam tarcze tej firmy.

noo :):)

zadzwonie jutro do mareksu :)

dzieki :)

Opublikowano

:) maja po 440 za sztuke ...

o 100 zl taniej na sztuce te same wahacze sa w lodzi i warszawie .. :)

ale tuleje Lemforder maja po 62 zl za sztuke ..

Opublikowano

klepniete ..

po wahacze pojade do lodzi - tam meyle kupuje po 350 zl ..

mam zaprzyjazniony warsztat .. wymiana wahaczy 100 zl (wszystkiego) ..

do kompletu wymienie sinenblocki (czy jak sie to pisze?) - lub tuleje na tylnych i .. zawieszenie mam cycus glancus ..

koszt? z podroza do lodzi i tak mnie taniej wyjdzie niz mialbym to robic w krakowie ...

furiozo - moze przy okazji wymienie duzy zawor i sie okaze :)

q

Opublikowano
to zależy jak długo będzie Ci koleś ustawiał na stacji kontroli, ja jak zmieniałem z prawej strony to nic się nie przestawiło ale miałem sprawdzane bo wolałem być na 100% pewien
Opublikowano

wahacze wymienione !

koszt czesci - wahacze MEYLE + tuleje MEYLE + poduszki pod amorki -tyl + tuleje stabilizatorow przod - 1000 zl

robocizna - wymiana w/w + wymiana termostatu i odpowietrzenie ukladu - 100 zl !!! + zbieznosc 120 zl

robota w Łodzi .. krakow na bank by tyle nie wzial :)

:)

teraz zostaly mi tylko lampy z przodu .. i usz :)

q