Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ostatnio oddałem auto do przegłądu i okazało że trzeba z przodu wymianić wachacze wraz z tulejami.

Mechanik powiedział że zamówi te wachacze w cenie 330 zł za sztuke , nie jest to tanio biorąc pod uwage ceny niektórych waczachy z allegro.

Gość zapewnia mnie że są one bardzo dobrej jakości w przeciwieństwie do tych tanich. Byłem przekonany ze będą one marki LEMFORDER ale mechanik powiedział że będą firmy OCAP. Słyszał ktoś o tej firmie??

Są to waczacze dobre i warte swojej ceny??

Z góry dzięki za odp.

Pozdrawiam

Opublikowano

Przepłacisz kolego i to dużo, nie chodzi nawet o jakość bo nie wiem jak sprawują sie wahacze tej firmy ale cena jest WYGÓROWANA!

Więcej niż 250 za sztukę bym nie dał a pewnie dało by rade i taniej (nie mówię o allegro)

Opublikowano
Ja bym wymienił same sworznie i tuleje gumowe wachaczy od razu dobrej marki,meyle,lemforder.Wyniesie sporo taniej niż cały wachacz chyba że stary jest krzywy...