Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Faktycznie było o ty. Poszukaj jeszcze, napewno jest taki temat i to całkiem niedawno był. Ta wyszukiwarka na forum to jest do d...y do kwadratu. Ktoś powinien ciś z tym zrobić.
Opublikowano
jezeli nie znajdziesz nic w temacie to daj znac na pw a napisze Ci co zrobic zeby bylo OK. Ja sprawdzalem w e36 ale nie sadze zeby to uleglo zmianie patrzac na wyglad e36/e46.
Opublikowano
witam, pewnie to już było ale przez SZUKAJ to ja nic nie moge znależć.

probelm jest taki że urwałem dziś linke od podnoszenia maski.poradzcie co z tym zrobić.

A może maska Ci przymarzła jak i mi dzisiaj...To wcale nie musi być urwana linka...Pytanie - czy masz zupełny luz po pociągnięciu za dźwignię w środku? Czy dźwignia wraca do swojego położenia? Jakby linka była urwana to po pociągnięciu nie wracałaby do poprzedniego położenia....chyba...

Opublikowano

probelm jest taki że urwałem dziś linke od podnoszenia maski.poradzcie co z tym zrobić.

Mi też się coś takiego ostatnio przytrafiło i wymieniłem koszt tej linki to 90zł plus wymiana 40 zł :)

Opublikowano
najlepsze wyjscie wymienic :mrgreen: ale podstawowe pytanie czy masz zamiar robic to sam ? czy mechanior jak mechanior to problemu nie ma jedziesz naprawiaja i po problemie :8) a jak sam masz zamiar to problem jest jeden otwarcie maski, ale to na szczescie nie jest wielki problem bo sposob jest szybki i prosty. Teraz tylko twoja decyzja
Opublikowano

A jak upewniłes się, że linka się urwała? Bo u mnie jak okazało sie zamek nie przymarzł a końcówka linki wyskoczyła z prowadniczki pod dźwigienką do otwierania, którą mamy przy drzwiach. Po odkręceniu dźwigienki końcówkę linki umieściłem w jej miejscu dokręciłem dźwigienkę i po kłopocie...

Opublikowano
ca z tą dzwigiernką to ona wraca wiec sam nie wiem, jak rozbiore to się okażę.pozdrawiam.

U mnie też wracała...tam jest taki system...i to nie zmyliło...A to po prostu linka wyskoczyła z prowadniczki....