Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Gdyby to nie bylo BMW, a Toyota, to ta informacja nie znalazlaby sie w tym artykule. Dziennikarzom nie chodzi o przekazywanie faktow - w wiekszosci "mass-mediow" informacje maja wywolywac emocje (i to sie udaje, jak widac :lol: ), dlatego sa odpowiednio przetworzone. W ogromnej wiekszosci dziennikarze bardzo lubia poslugiwac sie stereotypami i je potwierdzac. Mam o tym jak najgorsze zdanie, ale tak to juz jest. :lol: Proponuje ignorowac te bzdury.

pozdrowienia

Krzysztof

Opublikowano
Wystarczy poczytać interię i tam co drugi artykuł jest o idiotach w BMW, lub o zwieśniaczonym BMW, lub o zaparkowanym BMW na miejscu dla inwalidów, lub.....itd. BMW to świetny temat, wszystkie buraki zaraz piszą o dresach, wiejskich dyskotekach itd. Prawda taka jak kolega wcześniej napisał, gdyby to była inna marka to by wcale artykułu nie było. Ja już na interię nie zaglądam wogóle.
Opublikowano

dajcie spokój już z tymi tematami o BMW na interii czy gdzieś... szkoda nawet to czytać :mrgreen:

nic nie poradzimy że w tym portalu lubia pisać o BMW :P

a co do stereotypów to przyznam że sam myślałęm kiedyś... no jeszcze rok temu że kierowny BMW to dresy :mrgreen: potwierdziło mnie to jak mnie wywalili z jakiegoś forum o BMW tylko dlatego że miałem wtedy Calibre :D

ale tu na forum jest inaczej... normalni ludzie, pomocni i z dobrym humorem :mrgreen: tak trzymać :cool2: