Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bry... :)

Jeżdżąc bo bajecznych Warszawskich ulicach pewnego pięknego dnia fotele w Mojej Beatce zaczęły trzeszczeć. Po dokładniejszej analizie okazało się, podłokietniki przednich foteli ocieracją się o platik na ( ten w okół ręcznego) :shock: :shock:

Wiecie może jak to zliwkidować. Na równej drodze jest cichutko, ale tam gdzie samochód trochę kołysze można dostać szału.....

Powiem tylko, że mam skórę...

Peace

Black - Mighty - Wonderful
Opublikowano

Witam :)

wydaje mi ze "popsikanie" PLAK-iem powinno zadziałać,lub jakim innym sprayem do tworzyw i skory,skora robi sie miękka i elastyczna i niepowinna trzeszczec,ja mam podobny problem tylko ze ja mam welur i nie moge tego niczym popryskac : a tez mnie to strasznie wku...:)

Opublikowano
Ja już smarowałem środkami do skóry i efektu żadnego. Najbardziej mi skrzypi z tyłu w okolicy miejsca gdzie zapina się pasy bezpieczeństwa.

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano
Podłokietnik jest już wyrobiony. U mnie skrzypi od strony pasażera i tylko gdy jedzie ze mną :cry: Najlepszy sposób to podnisienie troszeczkę siedzenia wyżej (trzeba wyczuć :cool2: ) Próbowałem też wygiąć mocowanie podłokietnika przy fotelu ale jest zbyt twarde. Podłożyłem za to podkładkę pod mocowanie podłokietnika od wewnątrz siedzenia. A co do środków no cóż ja mam welur i jak popsikam siliconem czy innym środkiem to na początku będzie ok później zostanie tylko plama na podłokietniku. :mad2:
http://img842.imageshack.us/img842/1250/arto.png