Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, panowie, w związku z tym, że postanowiłem troszkę odmłodzić moją niunię mam zamiar założyć jej nowe oczka a mianowicie takie reflektory:

http://www.allegro.pl/item513400301_angel_eyes_clear_soczewka_ringi_e34_e32_germany.html

I teraz moje pytanie do Was... czy jest możliwość zainstalowania tutaj ringów ccfl, czy tylko wkładam tutaj lampkę i ringi świecą tak, że ich nie widać.? Proszę o pomoc

Opublikowano (edytowane)

widzialem te lampy w e34 - samochod wyglada z nimi jak czlowiek ktory sobie brwi i rzęsy powyrywał ... a co do ringow - to nie ta epoka - moim zdaniem robienie z e32 na sile nowszych modelow jest komiczne - wyglada to tak jak lampy "lexus led power mada faka " w polonezie ....

sory - ale takie jest moje zdanie.

Edytowane przez xsilver
Opublikowano

No cóż xsilver - są gusta i guściki.

A skoro kolega prezE32s pyta, to odpowiem:

- jak się upierasz przy tym, to załóż, ale te gotowe lampy z allegówno, to tylko na foto aukcji fajnie wyglądają. W rzeczywistości to wygląda jak tania chińszczyzna z bazaru, a i ci co to kupili to nie są zadowoleni.

Jak już chcesz mieć ryngi, to sobie kup za 50-70pln wkłady i wmontuj w swoje lampy - po wyjęciu łatwo się rozkręcają na 2 części

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a do tego łańcuch z choinki pod zderzak i na disco....

Opublikowano
o gustach śie nierozmawia ale zgadzam sie w 100 procentach z wypowiedzią xsilver,co do tych ringów z allegro niewyglada to zadobze na żywo, koleś załozył i jakoś tak chinszczyzną zalatuje

Moje BMW- E30 318I,

- E34 525TDS

-E32 730IA-kochana babcia

-E34 520I M50

E46 Touring 320CI M54

E36 M43 Touring