Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

koledzy ostatnio wyskoczyło mi takie coś?

Dodam, że miało to miejsce dzień po nie odpaleniu samochody (padł akumulator) dołożyłem kablami drugi, jak dojechałem do domu (4km), od razu pod prostownik i na całą noc, rano jak chciałem odpalić to takie coś wyskoczyło, za drugim razem już zgasnęło.

Zbytnio się tym nie przejmuje ale wolałbym wiedzieć dokładniej o co chodzi bo w końcu to bmw, w dodatku moje

Pozdrawiam i Szczęśliwego Nowego Roku

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."
Opublikowano
Kolego to tak troszkę odbiegnę od tematu ale podzielę się a może i unikniecie kłopotów przez to.Nigdy bmki nie ładujcie na podpiętych klemach.niestety bmka ma bardzo czułą elektronikę i pewień gość podpinał do e36 prostownik i pomylił kable.Jego pomyłka była = nowy immobilek i komputer :duh:
@@ nieważne jak,gdzie i za ile, ważne że BMW @@
Opublikowano

Dziękuje za wiadomość dla kolegi Tomka i Makoridera.

dobrze wiedzieć takie szczegóły albo i nie szczegóły, pewnie podobny efekt byłby z drugim akumulatorem. Ale to chyba tylko powiększyło Ah, jak na razie to wszystko w porządku. Kolega Diamencik coś wspominał wcześniej a propo właśnie tych przeciążeń - jemu podczas próby zapalenia na słabym akumulatorze po udanym "zabiegu" spaliło żarówki od świateł drogowych.

Dziękuje jeszcze raz Panowie i POZDRAWIAM

"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."