Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, z okazji ze dzisiaj pojawiło sie troche sniegu wziąłem auto na wiekszy plac i troche porobiłem kółek, i mam takie pytanie czy przy jezdzie na sniegu kiedy opony traca łatwo przyczepnosc dyfer i sprzegło tez sie szybciej zurzywa? bo na asfalcie to wiadoma sprawa jest min duzy opór a jak to jest na sniegu?
Opublikowano

witam ! na sniegu możesz śmigać i o nic się nie martw bmw lubi jazde w poslizgu po to je kupujemy żeby miec przyjemnośc z jazdy samochodem z napędem rwd więc jak to lubisz to tylko uwaga na krawężniki

pozdro

Opublikowano
TAK tak smigaj to kupisz kilka mostów wtedy bedziesz wiedział czy szkodzi zatarłem 6 mostów w e36 320i aż kupiłem most ze szperą półosie i wał i dziękuje już za takie przyjemności :? nie polecam :nienie: ale rób jak chcesz to twoje bmw tyle tylko że ja wszystkie mosty na asfalcie zniszczyłem :twisted2: minuta palenia gumy i po moście jak ci się nie poszczęści :D
Opublikowano

pytanie dotyczyło kręcenia kółek na śniegu a nie na asfalcie,więc kolego nie pisz że będzie potrzebny nowy most,nawet na asfalcie zdrowy most potrafi znieść naprawdę sporo

pozdrawiam