Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

.... wogole zaczynam sie czuc nie swojo w komitywie z 3-kowiczami i 5-takami, no 6-taki jeszcze ujda :worried: :wink: Dlaczego nie ma prawdziwego klubu Siudemiakow ? :doh:

(zartowalem - mamy chyba najlepsze forum ze wszystkich samochodziarzy)

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
(zartowalem - mamy chyba najlepsze forum ze wszystkich samochodziarzy)

hah! Jaka wazelina teraz :D

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg
Opublikowano
Oczywiście E38 troszkę "temperuje" osiągi, ale nie aż tak bardzo mocno ... jechałem trochę też 728 i jest naprawdę całkiem niezły - kolega olejus może to potwierdzić

Potwierdzam 2.8 mam w E38 i nie narzekam a to porównywalne do 3.0 - powiem tyle z Wrocławia do Zakopca w 3,5 godzinki , dynamika pierwsza klasa i miłe spalanie.

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano
No widzicie... jak chcecie to możecie. :D Zaczynam dochodzić do wniosku, że ten topic jest bardzo potrzebny. Mam wrażenie, że właściciele e38 (poza gadułą Sebastem :D) są za leniwi żeby pisać o swoich autkach :D Trzebaby jakąś ankiete zrobić na ten temat :lol: Nie dajmy się stłamsić postami e34-kowiczów i e36-kowiczów ;) Let's fight for our rights! :D

1. Od dzisiaj milczę :silenced: :mrgreen:

2. Właściciele E38 może niekoniecznie są leniwi, ale jest ich tu naprawdę niewielu, z resztą na ulicach też (stosunkowo, do E36/34 itd ...)

3. Posiadacze E38 to przeważnie ludzie zapracowani (biznes, firma itp.) i przeważnie nie mają czasu na takie "przyjemności".

4. Podobnie tutaj nie ma wielu z E21/E12 itp. bo to jest też inny "światek" i mają swoje forum itp. ...

5. Jeszcze rok temu to to chyba byłem tutaj sam z E38 (z osób "udzielających" się, bo w ogóle zarejetrowanych to było parę osób) - poprawcie mnie jeżeli ktoś z Was E38-owiczów ;) tutaj był, może nie pamiętam ;), lecz coś mi się kojarzy, że byla jakaś osoba ... I wtedy byłem zmuszony "grzebać" bo zagranicznych serwerach, forumach itd ... A teraz jest nas z E38 w stajni, chyba spokojnie ze 6-8 osób udzielających się + kilka czasami zaglądających.

6. Ale sobie poradzimy ;) Już sobie wyobrażam jak może zrobimy sobie ogólnopolski zlot E38 :mrgreen: (ale chyba będzie ciężko ...)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
6. Ale sobie poradzimy Już sobie wyobrażam jak może zrobimy sobie ogólnopolski zlot E38 (ale chyba będzie ciężko ...)

Oj pomysł bombowy ... z samego wrocka czuję 5 osób które śledzą forum a nawet nie są zarejestrowani a są posiadaczami E38.

Ale tutaj jako osoba muszę pochwalić Sebasta - poprostu wszystko wie i zawsze każdemu doradzi niezwłocznie od dnia i godziny.

Czy wogóle szykuje się jakiś zlot w najbliższym czasie ??

www.7er.pl > BMW7 Klub Polska
Opublikowano

A teraz kiedy chce do kompletu kupic e38 albo e31 to bede mial istny zabi problem

- NO PRZECIEZ SIE NIE ROZDWOJE !!! -

bedzie problem na jakis spot pojechac hmmmm...

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

Muszę przyznać, że jak mocniej przyśpieszam to wyłączam radio żęby lepiej słyszeć dźwięk silnika!! :mrgreen:

Nic tak ładnie nie gra...

AP
Opublikowano
6. Ale sobie poradzimy Już sobie wyobrażam jak może zrobimy sobie ogólnopolski zlot E38 (ale chyba będzie ciężko ...)

... Ale tutaj jako osoba muszę pochwalić Sebasta - poprostu wszystko wie i zawsze każdemu doradzi niezwłocznie od dnia i godziny.

Czy wogóle szykuje się jakiś zlot w najbliższym czasie ??

Nie chwalcie mnie tyle, bo mnie zepsujecie ;) - od 2-3 dni już kilka pochwał wyczytałem w moim kierunku ...

No szykuje się - w wątku Śląskim się "zgadujemy" ... - już za 2 dni w niedzielę w Katowicach ...

http://autobmwklub.triger.com.pl/forum/viewtopic.php?t=5090&postdays=0&postorder=asc&start=639

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano

To w takim razie ja Cie troche naprawie :mrgreen: (bo ja tam lubie jak sie mnie chwali)

Masz ochydny samochod ! Ch....ja sie znasz na bmw !I jeszcze gadasz same pierdoly ! A teraz sie popraw i napisz cos sensownego

tak trzymac ! ktos sie musi wykazywac w materi bawarskiego intercity ( bardzo lubie to okreslenie)

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano

Już się chyba naprawiłem :lol:

PS Pisze się "materii", a nie "materi" :mrgreen:

Stronka

Opublikowano

To i ja się odezwę, żeby podciągnąć topic do góry :D .

Sebast - ja też byłem na forum w tamtym roku z E38 :mrgreen: - nie byłeś sam :cool2:

A podklub "7" fajna myśl - ja już założyłem swój oddział - mam dwie sztuki :lol:

Grzesiek740 - (kiedyś było jeszcze 735 i 750)

http://img136.imageshack.us/img136/3693/mojeauta034podpisgo3.jpg

Opublikowano
a jak kupie sobie 6 albo 8 do kompletu to do jakiego klubu mam sie zapisac ? 6.5 czy 7.5

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
a jak kupie sobie 6 albo 8 do kompletu to do jakiego klubu mam sie zapisac ? 6.5 czy 7.5

No właśnie, albo jak ktoś kupi siedem Serii 1 to co?

Opublikowano

ho ho to mozliwosci jest wiele

- ze dwie mu ukradna

- wsiadzie mu na glowe urzad skarbowy i ze 2 zabiora

- mafia sie zacznie nim interesowac i ze dwie mu spala i...

... i spokojnie moze sie zapisac do klubu jedynki, ewentualnie sie w tej ostatniej rozbic albo zapisac do formuly 1

REMOL

______

o/_______\o

(Oo=00=oO)

[] =****= []

Opublikowano
ho ho to mozliwosci jest wiele

- ze dwie mu ukradna

- wsiadzie mu na glowe urzad skarbowy i ze 2 zabiora

- mafia sie zacznie nim interesowac i ze dwie mu spala i...

... i spokojnie moze sie zapisac do klubu jedynki, ewentualnie sie w tej ostatniej rozbic albo zapisac do formuly 1

hehehehehe :cool2:

A ja się zapisze do klubu 8ki, bo mam piątkę z silnikiem z trójki :P

• Moderatorzy
Opublikowano
hehehehehe :cool2:

A ja się zapisze do klubu 8ki, bo mam piątkę z silnikiem z trójki :P

A mi się wydaje że to jest nie na temat...

Marco wyluzuj trochę bo ostatnimi czasy strasznie dużo piszesz OT-ów... :?

Pozdrawiam

Admin

Opublikowano
To i ja się odezwę, żeby podciągnąć topic do góry :D .

Sebast - ja też byłem na forum w tamtym roku z E38 :mrgreen: - nie byłeś sam :cool2:

A podklub "7" fajna myśl - ja już założyłem swój oddział - mam dwie sztuki :lol:

A to wiem, że byłeś ;) ale coś mi się wydaje, że jeszcze nie miałeś E38 ;) (na wiosnę '04)

Wynika prosto z wyliczenia, że do klubu "7" :lol:

Stronka

Opublikowano

:dance: No dzisiaj w końcu odebrałem swoją e38 730iLA!!! :dance:

Jestem tak szczęśliwy, że padne! To auto zdecydowanie uzależnia.

Odebrałem je pare dni później, bo auto było zmulone i sprzedawca nie chciał mi go dać w takim stanie. Zrobił czujniki temperatury (na komputerze ewidentnie wyszła ich usterka) oraz zapchane katalizatory zastąpiono strumienicami. Nie rozwódźmy się w tym topicu nad słusznością usunięcia katalizatorów, bo auto chodzi super i nie ma o czym dyskutować, a do tego istnieją już odpowiednie topiki. ;) (prewencyjnie napomknąłem)

No, w końcu w klubie "7" ! :dance:

http://img426.imageshack.us/img426/2232/bmwsiga7ar.jpg