Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Witam. Potrzebuje instrukcje obsługi do BMW E-36 i E-32. Jeżeli ktoś by posiadał to proszę o pilny kontakt może być ze skanowana najlepiej by było żeby była w języku polskim ale może być w innym. Pozdrawiam :!: :!: :!: Edytowane przez Kosiara
Opublikowano

1. Nie ma po polsku instrukcji do E32

2. Użyj :search:

3. Rób prawidłowe tytuły

4. Co do E36, to na forum nie przypominam sobie aby było, więc pytanie aktualne :)

Sebastian. Dawno temu ... E34 524td.

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

(Nawigacje i audio do BMW E38/39/46/53/83)

Opublikowano
Potrzebuje instrukcje taka jak daje BMW. Przy kupowaniu samochodu. Pozdrawiam

No to udaj sie tam gdzie zazwyczaj się idzie "przy kupowaniu samochodu" i sobie kup... :lol:

Marcin

BMW Klub Polska

F25 X3 2,8iA xDrive

E91 320dA touring

E39 530dA touring

E39 530iA touring

E36 316iA m43 Compact

----------------------------------------

historia - E32 750iA (1992-2004)

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry, wiem ze temat stary ale inne odnosnie instrukcji sa pozamykane wiec pisze tu.

Sebastian pisze ze nie ma polskich instrukcji do E 32, a ja osatnio bylem w WFK w Wejcherowie i pytalem o instrukcje do E 32. Goscie powiedzieli mi, z mieli kiedys w sprzedazy polskie instrukcje do E 32, ze ostatnie egzemplarze sprzedali 2, 3 lata temu. Pytalem sie dwa razy bo w Focie powiedzieli mi, ze nie ma polskich do E 32 i tu wyczytalem to samo.

To jak to jest z tymi polskimi instrukcjami do E 32. Czy ktos moze z Was nabyl taka instrukcje w WFK-a?? Chcialbym odkupic albo porzyczyc do odkserowania.

Opublikowano

Od 5 miesięcy pilnie poszukujesz i jeszcze nie znalazłeś ? :duh:

Jak byś się trochę wysilił, to byś na forum znalazł link do takiej instrukcji - od ponad pół roku jest ta informacja na forum ... Z resztą już w maju pisałem Ci abyś :search:

Obecnie: E38 735iL i E46 330i SMG oraz ... Toyota Prius, Ford Probe 2.5V6 (wszystkie LPG ;) ), a także moto: Yamaha XV250 i Gilera DNA

Stronka

Opublikowano
Czy ktoś może wysłać taka instrukcje albo udostępnić do E-32 730i Pilnie potrzebuje!!!!!!!!

użyj programu do ściągania plików z netu np. emule i sobie ściągnij

kiedyś

E32 730

E36 318

Opublikowano

Sebast masz racje - ja juz dawno znalazlem instrukcje po angielsku do E 32.

Teraz szukam po polsku, wogole to chce sie upewnic czy taka jest bo juz sam nie wiem. I nie znalazalzem takiej na forum.

Moze mnie ktos oswieci

Opublikowano
Sebast masz racje - ja juz dawno znalazlem instrukcje po angielsku do E 32.

Napewno mam rację - nie powiem czemu ;)

Teraz szukam po polsku, wogole to chce sie upewnic czy taka jest bo juz sam nie wiem. I nie znalazalzem takiej na forum.

Moze mnie ktos oswieci

Nigdy nie słyszałem i nie widziałem (ja ani żaden ze znajomych) o instrukcji do E32 po polsku.

Stronka