Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy moze ktos zna powody i przyczyny takiego zjawiska jak!!

Jak wsiąde do samochody gdy silnik jest juz komlpetnie zimny odpalam go nawet czekam z minute zeby sobie pochodzil na wlonych obrotach a gdy ruszm dziwnie szarpie ale tylko na jedynce. Pozniej jak sie zagrzeje silnik to wszystko ładnie cacy gra. O CO KAMAN.

Opublikowano

Mały OT Jakis czas temu czytałem instrukcje e36 :D i ile dobrze pamietam było tam napisane ze przy zimnym silniku powinno sie odrazu po odpaleniu ruszyc autko ale oczywiscie na początku delikatnie obchodzić sie z gazem. Wpływa to na żywotność silniczka...

Mam nadzieje ze czegos nie przekreciłem :roll: Jeśli sie myle prosze mnie poprawić.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam czy moze ktos zna powody i przyczyny takiego zjawiska jak!!

Jak wsiąde do samochody gdy silnik jest juz komlpetnie zimny odpalam go nawet czekam z minute zeby sobie pochodzil na wlonych obrotach a gdy ruszm dziwnie szarpie ale tylko na jedynce. Pozniej jak sie zagrzeje silnik to wszystko ładnie cacy gra. O CO KAMAN.

Masz w nim instalację gazową?

Jeśli tak to jaką?

Drogą dedukcji doszedłem do konkluzji...!!!!