Skocz do zawartości

pomocy!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:cry: miałem pecha i rozbiłem wczoraj swoje piekne bmw ale trudno możecie mi powiedzieć jakie sa mniej więcej ceny np. lakierowanie za(element) i jak znacie jakiegoś dobrego i taniego lakiernika koło krakowa to dajcie znać prosze i jeszcze jedno pytanie bo walłem najpierw w chodnik kołem i cofło sie znacznie do tylu czy to jest powazne ? widac ze wahacz dolny jest pogięty ale co jeszcze może być ???
Opublikowano
  • Autor
moze i przykro ale tak jest jak sie ktoś przesiada z poldka na bmw tak bywa wystarczylo 2 miesiące i wypadłem z drogi ( troszke to szybkie) ale unas ( Wieliczka) biora 200 za element myślałem że to za dużo ale skoro ty mówisz że u ciebie znacznie więcej to biore tych co znam ale dzięki
Opublikowano
  • Autor
a zna ktoś jakiś szrot koło krakowa bo musze nabyć troszke części do bmw ... wielkie dzieki
Opublikowano

Wieliczka, ul. Bogucka 15

Andrzej Rutkowski

Skup, sprzedaż części BMW

tel.(12) 278-31-88

kom. 608 146 500

czynne pn. - pt. 9.00 - 17.00

sob. 9.00 - 13.00

dane odpisalem z wizytówki :wink: ....co do cen to facio najtaniej nie ma.....ale warto zapytać

Opublikowano
  • Autor
bede dzwonil wielkie dzięki
Opublikowano

Ne wiem chlopaki, ale strasznie u was drogo, ja w Wawie mam 150 z elementu.

A co do rozbicia beci, mowi sie trudno, kazdemu sie moze przytrafic.

Opublikowano
i jeszcze jedno pytanie bo walłem najpierw w chodnik kołem i cofło sie znacznie do tylu czy to jest powazne ? widac ze wahacz dolny jest pogięty ale co jeszcze może być ???

O matulu, epidemia, współczuję Ci, bo baaardzo dokładnie wiem co to znaczy (właśnie walczę z powikłaniami - u mnie było 1cm do tyłu).

Pojedź do jakiegoś dobrego mechanika, niech ci dokładnie obejrzy zawieszenie. W najlepszym wypadku to będzie wybita tulejka, ale piszesz, że mocno się cofnęło, w takim przypadku będzie uszkodzony wahacz, tylna belka, albo oba naraz. Do swojej kupiłem wahacz z oszpszętem :) za 300pln na złomie (nowy wahacz to 1800pln :duh: ), belkę od faceta który się na forum ogłaszał, że ma rozbite 520, za 120pln. Za zamontowanie tego zapłaciłem 220pln (razem z uzupełnieniem płynu ham.). Do tego jeszcze prostowanie felg (ale te akurat były przekoszone po zimie) 200pln, no i muszę wymienić oponę, ale to już zupełnie inna bajka. Najbardziej mi żal moich kochanych alumek, bo podobno się nie da jednej wyprostować, a są dość rzadkie, więc z dokupieniem może być problem.

Tak to wyglądało u mnie, uszy do góry i pisz co i jak u ciebie, może u ciebie się obejdzie bez tych wszystkich zabaw.

Opublikowano
  • Autor
no poszło pare centymetrów do tylu no i wahacz napewno do wymiany opona i alos poszedl sie wa..... a teraz chodzi tylko o kase bo dopiero kupiłem to autko jeszcze nie przerejstrowałem pech jak cholera .... :(
Opublikowano
jak parę cm to na bank wahacz. Moja rada taka: wymień od razu beleczkę i wahacz, wydasz teraz trochę więcej kaski, ale później zaoszczędzisz. Jeśli był mocny dzwon to możliwe, że nie będzie sensu felgi prostować. BTW jakie masz felgi??
Opublikowano
  • Autor
moje aloski nie są najładniejsze i pewnie wymienie je na nowe ale zobaczymy szkoda mi tylko przodu bo fajowe spojlery są (były)
Opublikowano
  • Autor
a dzwoniłem do wieliczki tam na bogucka i za wahacz powiedział mi 150zł czy to jest spoko cena ???? bo nie wiem
Opublikowano
a dzwoniłem do wieliczki tam na bogucka i za wahacz powiedział mi 150zł czy to jest spoko cena ???? bo nie wiem

raczej tak

Opublikowano

Witam

Skad wy bierzecie te ceny ?

W Warszawie lakiernik bierze 600 za element!

Chyba sie stad wyprowadze :D

Opublikowano
Witam

Skad wy bierzecie te ceny ?

W Warszawie lakiernik bierze 600 za element!

Chyba sie stad wyprowadze :D

nie wyprowadzaj się tylko zmień lakiernika :mrgreen:

Opublikowano
:roll: 600zł za element?? powiedz skad ty te ceny bierzesz. U mnie najtanszy jaki znalazlem to 130zł za element. Ale nie wiem czy ta cena obowiazuje dla wszystkich bo to znajomy. 150 zł robi gosciu w DG ale czasem lubi skaszanić sprawe :/
Opublikowano
:roll: 600zł za element?? powiedz skad ty te ceny bierzesz. U mnie najtanszy jaki znalazlem to 130zł za element. Ale nie wiem czy ta cena obowiazuje dla wszystkich bo to znajomy. 150 zł robi gosciu w DG ale czasem lubi skaszanić sprawe :/

Za cenę którą podajesz, czyli 150 zł za element u mnie na prowincji :mrgreen: goście malują, szpachlują i do tego dają gwarancję 6 miesięcy na swoją robotę. Chyba przesadziłem z tą prowincją :twisted2:

http://img291.imageshack.us/img291/9725/3500ga.jpg

Pozdrawiam

Paweł

Opublikowano
  • Autor
zrobione zawieszenie :P teraz blacha, lakier i jazda :P :P
Opublikowano
  • Autor
tak apropo biore tego za 200 od (ele.) trudno nic taniej nie znajde a mam ładny kolor i nie chce by spaprał tego a jak sie dowiedzialem mam orginalny lakier od punto z dodatkiem zlotej perły myśle że taniej nie bedzie a becia musi byc piękna dalej :P
Opublikowano
  • Autor
znalazłem lakiernika kolo krakowa 150 za ele. ale nie wiem jak on to robi jak ktoś miał doczynienia z lakiernikiem w krzyszkowicach to prosze o podpowiedź czy wmiare ładnie to robi dzięki
Opublikowano

Witam

Do loksa

Przyjedz do Naszej ukochanej stolicy to zobaczysz jakie sa ceny!